Celebrity News

Počinje suđenje zbog porodičnog nasilja: Evo šta je Nataša uradila kako bi IZBEGLA SUSRET sa Lazukićem

Počinje suđenje zbog porodičnog nasilja: Evo šta je Nataša uradila kako bi IZBEGLA SUSRET sa Lazukićem

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac.

Luka Lazukić se tereti da je supruzi Nataši Bekvalac naneo telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila. Ročište Nataše i Lazukića biće otvoreno za javnost, što znači da će novinari moći da prisustvuju suđenju i suočavanju još uvek zakonitih supružnika.

Sve, samo da joj uništi život: Luka Lazukić pokreće sajt koji će otkriti sve Natašine tajne, račune i fotografije?

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivicnog dela nasilje u porodici.

Nataša Bekvalac na sve načine pokušava da izbegne susret sa Lukom. Naime, kako prenose domaći mediji, Bekvalčeva se sat vremena pre suđenja našla sa svojim advokatom Nemanjom Vlčekom, kako ne bi srela Lazukića.