Celebrity News

Porša de Rosi otkrila istinu o Bredu Pitu i Dženifer Aniston: Bukvalno nisam mogla da verujem

Porša de Rosi otkrila istinu o Bredu Pitu i Dženifer Aniston: Bukvalno nisam mogla da verujem

Od kako je pukao brak između Dženifer Aniston i Džastina Terua, tabloidi pokušavaju da saznaju da li su se iza nekih zatvorenih vrata posle toga sreli bivši supružnici - Bred i Džen. I dok ceo svet navija da se ovo dvoje pomire, a štampa spekuliše kako bi do toga moglo da dođe, glumica Porša de Rosi je otkrila u kakvom su zapravo odnosu njih dvoje.

Supruga Elen Dedženeris, koja se inače, druži s Aniston, pričala je u najnovijem intervju o svojoj drugarici i, nažalost mnogih fanova, razrešila dilemu da li se ovo dvoje viđaju.

- Stajala sam na trafici i videla naslovnu na kojoj je pisalo da su se Bred i Dženifer pomirili. Bukvalno nisam mogla da verujem, kako uopšte ljudi dođu na ideju da objave toliku neistinu kad se njih dvoje čak nijednom nisu ni sreli, a kamoli se pomirili - ispričala je Porša.

Dakle, istina je - omiljeni par Holivuda nikad više neće biti zajedno. Ili bar još neko vreme neće biti zajedno. Ili trenutno nisu zajedno. Nada umire poslednja, a do tad - čitaćemo tračeve i tešiti se lažima. Nekad je sve bolje od istine.