Celebrity News

Serena Vilijams o majčinstvu: Nikada nisam mislila da ću to reći...

Serena Vilijams o majčinstvu: Nikada nisam mislila da ću to reći...

Evo šta kaže teniserka o najboljoj stvari koja joj se desila u životu!

Serena Vilijams, jedna je od najboljih teniserki svih vremena, u svojoj karijeri je osvojila 23 grend slem titule, ali... to nije najbolje što joj se desilo u životu!

- Dvadeset tri grend slem titule su sjane. Ali, mislim da je to što sam rodila ćerku, Olimpiju, najbolja stvar koja mi se desila u životu - kaže teniserka.

- To je bilo neverovatno iskustvo. Počela sam da igram tenis kada sam imala tri godine i to je čitav moj život. Uvek sam bila osoba koja nije bila naročito zainteresovana za decu - bila sam fokusirana na karijeru - tako da nikada nisam mislila da ću to reći.

Kada je reč o tome šta Serena Vilijams uči svoju ćerku, kaže da na nju želi da prenese mnoge lekcije koje ju je njena majka naučila.

- Moja majka, ona je uvek želela da me navede da se osećam dobro i da volim ono što jesam - rekla je Vilijamsova dodajući da svoju ćerkicu želi da nauči da "uvek bude pozitivan glas".

Sličnu poruku Serena ima i za svoje fanove, ali i za sve ostale.

- Zaista mislim da je veoma važno pomagati drugima i uvek biti pozitivan. Bez obzira na to ko ste, pomozite nekome danas - poručuje teniserka.