Celebrity News

Ana Bekuta se priseća: Pritisak okruženja bio je tako snažan da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih

Ana Bekuta se priseća: Pritisak okruženja bio je tako snažan da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih

Pre nego što će postati Ana Bekuta, pevačica se zvala Nada Polić. Tada mlada devojka, od samo 17 godina, Ana je ostala trudna u vanbračnoj vezi, zbog čega je povukla teržak potez - svog sina Igora ostavila je u domu za nezbrinutu decu.

I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

Pevačica je nakon svega progovorila o svemu što je preživela kada je ostavila naslednika u domu.

- Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih - rekla je Bekuta.

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on Aug 11, 2017 at 2:56am PDT

Ana je priznala da ju je tada u životu održavalo samo sećanje na sina.

- Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smešio u krevetiću, nepogrešivo me poznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - rekla je Bekuta.

Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom.

Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima. Kako su mediji prenosili, on je odavno je preuzeo ulogu menadžera Ane Bekute.