Celebrity News

Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Enrike i Ana podelili fotografije blizanaca (foto)

Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Enrike i Ana podelili fotografije blizanaca (foto)

story

Iako nije službeno potvrđeno da se par venčao, s obzirom na veliki dijamantski prsten koji bivša teniserka nosi na ruci, nagađa se da su svoju ljubav krunisali i brakom...

Enrike Iglesijas i njegova partnerka, bivša teniserka Ana Kurnjikova koja važi za jednu od najzgodnijih teniserki na svetu zajedno su već više od 15 godina.

Nedavno su postali roditelji blizanaca Nikolasa i Lusi, koje ponosni roditelji retko objavljuju na društvenim mrežama, ali kada podele fotografije sa svojim obožavateljima, nastane potpuna euforija.

https://www.instagram.com/p/BkAwZEzB3L9/?taken-by=annakournikova

Tako je Ana objavila fotografiju blizanaca u španskim dresovima uoči utakmice Rusija – Španija koju je srećna porodica pratila iz Miamija. Osim toga, Ana je pozirala s njima u službenim majicama Svetskog fudbalskog prvenstva, a Nikolas i Lusi su vidno uzbuđeni i ne skidaju osmeh s lica, čime su zaradili pregršt lajkova i komentara Aninih obožavatelja.

https://www.instagram.com/p/BkDsKpQgLKT/?utm_source=ig_embed

Zanimljivo je da javnost nije znala da je Ana trudna tako da je vest da je ovaj skladni par dobio blizance oduševila njihove brojne obožavatelje. Par se upoznao 2001. godine na snimanju Enrikeovog spota za pesmu Escape, a sve ove godine uspešno su svoj privatni život skrivali od očiju javnosti. Iako nije službeno potvrđeno da se par venčao, s obzirom na veliki dijamantski prsten koji bivša teniserka nosi na ruci, nagađa se da su svoju ljubav krunisali i brakom.

https://www.instagram.com/p/BksnfZ3hVHD/?utm_source=ig_embed