Celebrity News

Bio je finalista takmičenja "Zvezde Granda", a onda se povukao iz javnosti i oženio: Darko Filipović otkriva čemu uči ćerku

Bio je finalista takmičenja "Zvezde Granda", a onda se povukao iz javnosti i oženio: Darko Filipović otkriva čemu uči ćerku

Pevač Darko Filipović poznat je kao finalista prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a u privatnom životu uživa u braku sa suprugom Jasminom sa kojom ima ćerku Nastju.

- Stalno priređujem neka iznenađenja da li je u pitanju poklončić, putovanje, romanticna večera, nešto nesvakidanje. Volim da iznenađujem ne samo suprugu već sve oko mene, moje prijatelje. Možda delujem smireno, ali ja sam veoma živahan i jedno veliko dete u meni.

Njegova ćerka Nastja je nasledila od oca ljubav prema motorima i scenskom nastupu, pa pevač otkriva gde vozi svoju mezimicu.

A post shared by Dušan Cakić (@dusan__cakic) on Aug 31, 2017 at 8:03am PDT

- Moja ćerka koja ima 6 i po godina, sad će još malo 7, voli najviše da se vozi motorom dok se moja supruga boji motora jer nije sigurna u mene kao iskusnog vozača motocikla, ćerka najviše voli da se vozi sa mnom, jutros sam je odveo u vrtić.

Pevač smatra da je danas mnogo teže vaspitati dete i da je vreme potpuno drugačije nego u vremenu kad je on odrastao.

- Sadašnjica je skroz drugačija od vremena kad sam ja bio student i dete, životne vrednosti su se promenile. Što se tiče odrastanja mog deteta ne bih voleo da bude ni u kakvom rijalitiju. Bolje je da je lepo školujem da li to bilo ovde ili negde inostranstvu i mislim da to školovanje preovladava i svako ko se školuje bolje će proći u životu - rekao je pevač u emisiji "Premijera".