Celebrity News

Bila je to ZABRANJENA LJUBAV: Rada je volela ovog crnogorskog biznismena, a danas sa njim ima sina

Bila je to ZABRANJENA LJUBAV: Rada je volela ovog crnogorskog biznismena, a danas sa njim ima sina

Voditeljka Rada Radenović je oduvek intrigirala javnost svojim ponašanjem, a najviše pažnje izazvala je njena trudnoća i rođenje sina Petra pre osam godina. Naime, lepa voditeljka ostala je u drugom stanju sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je u tom periodu već imao devojku, sa kojom je tada bio preko deset godina u vezi.

Dejanova devojka ispričala je za "Blic Puls" svoju stranu priče:

- Dejo i ja smo zajedno deset godina, i to sa Radom se desilo dok smo bili u vezi. Onda sam ga ja ostavila, neko vreme nisam bila sa njim. On je napravio grešku i nije mi bilo lako da se nosim sa tim, ali sam mu oprostila. Znam da me voli i to je najbitnije - ispričala je tada devojka Dejana Milića.

Rada je potom za "Hello" pričala o tome koliko joj teško pada da se sama stara o detetu.

- Moj najveći roditeljski strah je da mi se dete ne otme kontroli. Ja jesam roditelj sa kojim on živi, ali Petar ima i oca koji mu je maksimalna podršku - kaže Rada.

Onda je dodala:

- Teško je biti jedini prisutan roditelj u momentinma kada si jedini odgovoran. S druge strane, olakšavajuća okolnost to što u našem domu ne postoje dobar i loš policajac, što je u funkcionalnim porodicama česta situacija. Odrastao je svestan situacije u kojoj živi, nama je to normalno - dodaje.

Rada priznaje da se ne kaje zbog svojih izbora koje je pravila tokom života:

- Tako je ispalo, sticajem životnih okolnosti, ali ja u tome ne vidim nikakvu tragediju. Ako si u nesrećnom braku, reši to, razvedi se. Svako ima izbor - završava ona.