Celebrity News

Udara tamo gde je najslabija: Evo na koji GNUSAN način će Luka pokušati da Nataši oduzme dete!

Udara tamo gde je najslabija: Evo na koji GNUSAN način će Luka pokušati da Nataši oduzme dete!

Pevačicin još uvek zakoniti suprug, koji ju je pretukao, smislio je na koji način da joj se osveti što ga je prijavila za nasilje. On planira da dovede u pitanje njene neuroze, posao kojim se bavi i burnu prošlost.

Suđenje koje je počelo između pevačice Nataše Bekvalac i Luke Lazukića zbog nasilja u porodici samo je jedan više razlog da IT stručnjak želi osvetu. Kako saznajemo, on je skovao plan kako da se izvuče sa što manjom kaznom za nasilje u porodici i kako da joj oduzme njihovu ćerku Katju.

- Luka zna da je Nataši dete najbitnije, i zato planira da je udari tamo gde je najslabija. On je u dogovoru sa svojim advokatskim timom došao na ideju da Natašu predstavi kao nepodobnu majku. On se neće libiti da potegne sve što može kako bi je ocrnio. Njegov glavni plan je da dokaže kako je ona šizofrena, i da to potkrepi svađama koje su imali, tvrdeći da ga je jednom jurila sa šrafcigerom, i da je neurotična. Takođe se neće libiti da navede njene bivše muževe i momke kao deo njene burne prošlosti samo da bi je diskreditovao kao ženu, a time i kao majku. On je čak došao i na suludu ideju da advokati proveravaju porez koji Nataša daje državi za nastupe koje ima i tako je obeleže kao nesavesnog građanina i time je omalovaže i kao roditelja, a jasno je da to nema veze jedno sa drugim - kaže naš izvor, koji se zatekao na licu mesta kada je Luka svoj naum govorio timu advokata i sa njima se dogovarao kako da to učini na što bolji način.

- On im je rekao da u tužbi koju su spremili protiv nje navedu da mu je jednom razlupala čitavu kancelariju zbog ljubomore i da navedu da to ne može da uradi osoba pri čistoj svesti. On je sve vreme potencirao to da budu oprezni na saslušanjima jer je ona veliki manipulator i žena koja piše scenario svakog svog pojavljivanja. On smatra da je suđenje od pre dva dana bilo otvoreno za javnost samo zato što to njoj odgovara i da se zbog toga pojavila, inače ne bi. Luka je sve vreme iznosio salve uvreda na račun još uvek zakonite supruge i podsmevao se izlaganju njenog advokatskog tima. Hvalio se da oni neće uspeti da dokažu da ju je šutirao u ranu od carskog reza te da snimak abdomena koji ona ima to ne može da dokaže. On je ubeđen da će u tužbi koju je podneo protiv Nataše uspeti da joj uzme starateljstvo, a u postupku, gde je on optuženi, dokaže da ona laže jer je, kako je govorio, patološki lažov i manipulator - objašnjava naš izvor.

Sledeće ročište zakazano je za 20. jul, kada će Luka dati izjave, a nakon toga sledi treće ročište, na kojem će svoju stranu priče ispričati Nataša. Sudeći po onome što smo saznali, ovo će biti prljava borba.

Paparaco "Blica" uslikao je Luku Lazukića neposredno nakon što je završeno prvo suđenje sa Natašom. Njega očigledno nije zabrinulo to što mu se sudi za nasilje u porodici, pa je odmah nakon ročišta otišao u kafanu. On je sa bulumentom svojih advokata uživao u ručku naručujući kobasice, ćevape i rebarca, a sve to zalivao pivom.

- Oni su pričali o slučaju i uglavnom ismevali Natašin postupak kada je pitala sudiju da napusti sudnicu u trenutku kada se Luka izjasnio da nije kriv. Nazivali su je "kraljicom drame" i konstatovali kako će ona na budućim saslušanjima sigurno plakati kako bi izazvala sažaljenje - kaže naš izvor. Nakon nekoliko sati, advokati su otišli, a za njima i Luka na motoru.

Natašini advokati su po izlasku iz suda poručili da su zadovoljni kako teče proces, a njen predstavnik Nemanja Vlček da je Nataša juče suđenje morala da napusti zbog obaveza koje je imala.

Luka planira put na Tajland

Kako saznajemo, Luka mora svakih 15 dana da se javlja u policiju kako bi dokazao da je u zemlji, ali on planira da se izbori da mu ta mera bude ukinuta.

- Luka je u dogovoru sa advokatima dogovorio da traže da mu ta mera bude ukinuta jer želi da ide u Tajland. Zapravo, kao razlog će navesti poslovni put, uz zahtev da se policiji javi dan pre odlaska i dan nakon što se vrati. Luka je tražio od advokata da mu ne bude ograničeno vreme koje će provesti na Tajlandu već da to ostane otvoreno kada budu podnosili zahtev. Njegovi advokati smatraju da to neće biti problem i poručuli su mu da se opusti, te da će, iako se o tome odlučuje petog avgusta, probati da to ubrzaju - kaže naš izvor upućen u čitavu sitaciju.