Celebrity News

ŠUŠKA SE: Kejt Midlton TRUDNA 4. put?!

ŠUŠKA SE: Kejt Midlton TRUDNA 4. put?!

Nisu prošla ni tri puna meseca od kako je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton na svet donela treće dete, princa Luisa, a magazin Life&Style već je objavio da supruga princa Vilijama nosi četvrto dete!

Navodnu trudnoću su magazinu otkrili neimenovani izvori "bliski paru", a u prilog objavljenoj vesti idu i navodi, koje su takođe otkrili neimenovani izvori, da Kejt i Vilijam žele da imaju dve devojčice i dva dečaka.

- Kejt je veoma važno da njena deca budu međusobno bliska, a najbolji način za to jeste da među njima bude što manja starosna razlika - rekao je izvor.

Magazin navodi i da su znaci da je Kejt ponovo trudna sasvim očigledni.

- Ona ponovo nosi komotniju odeću, izbegava alkohol i stalno joj se jede kari, kao u prethodne tri trudnoće. Jede i keks sa lavandom, koji joj je ranije pomagao kod jutarnje mučnine - tvdri isti izvor.

Kensingtonska palata još uvek se nije oglasila ovim povodom - a vesti poput ove uvek se objavljuju na zvaničnom Tviter nalogu - pa nam samo ostaje da čekamo i vidimo da li je u pitanju lažna vest ili će britanska kraljevska porodica na proleće 2019. godine postati bogatija za još jednog člana.