Celebrity News

Goca uslikala mišićavog Rašu: SREĆNA SAM što se svakog jutra budim pored OVAKVOG muškarca!

Goca uslikala mišićavog Rašu: SREĆNA SAM što se svakog jutra budim pored OVAKVOG muškarca!

Pop zvezda Goca Tržan oduvek je isticala da voli nudističku plažu i da uživa da se kupa bez kupaćeg kostima.

Uprkos tome, pevačica je nedavno naišla na osudu javnosti kada je objavila fotografiju u toplesu, na kojoj je pozirala okrenuta leđima foto-objektivu, a otkrila je koliko vodi računa o tome kako se ponaša u javnosti.

- Svi koji se bave javnim poslom imaju odgovornost prema mladoj publici, ali ne treba mešati šoubiznis i uticaj. Pazim šta govorim i vodim računa kako se ponašam, prevashodno jer imam ćerku koja je mlada, ali to ne znači da ću zanemariti pravila šoubiznisa, jer je to posao kojim se bavim i koji mi donosi novac - kaže Goca i objašnjava da je određena doza provokacije ipak poželjna.

https://www.instagram.com/p/BkdUj8Fgewm/?utm_source=ig_embed

- Priroda mog posla je takva da me tera da budem provokativna, ali u granicama pristojnosti, ako tako nešto postoji u ovoj zemlji. Ali ako je ljudima vrhunac provokacije kada vide moju fotografiju na Instagramu, na kojoj okrenuta leđima foto-objektivu poziram u toplesu, meni nije - kaže pevačica i dodaje:

- Godinama posećujem nudističke plaže, jer je za mene golo telo najnormalnija stvar na svetu. Ne stidim se golotinje, niti bi neko trebalo da se stidi najprirodnije stvari na svetu - kaže Goca i objašnjava da se odmalena oslobodila stida.

- Zahvaljujući folkloru, koji sam igrala godinama, operisana sam od te vrste srama. Kada smo imali nastupe, morali bismo u pauzama koje traju nekoliko minuta da se presvučemo u druge nošnje za sledeću tačku. U tih nekoliko minuta devojčice iz grupe bi presvukle čarape, grudnjake, celu nošnju, a znaš koliko te u tim trenucima briga da li te neko gleda ili ne..." objašnjava pevačica, koja osim sopstvenih seksi fotografija voli da podeli i fotografije svog supruga Raše Novakovića.

https://www.instagram.com/p/BkcRB_7gfAm/?utm_source=ig_embed

- Raši nikada nije smetalo kada sam objavila njegovu fotografiju na kojoj je samo u donjem vešu. Zašto bi onda neko imao problem sa tim kada to uradim? To je moja realnost, spavam u istom krevetu sa njim i moja je sreća što se budim pokraj takvog muškarca - kaže Goca.