Celebrity News

Marija Kilibarda iskreno o BIVŠIMA i pogrešnim izborima: Nije me osvojio nijedan muškarac

Marija Kilibarda iskreno o BIVŠIMA i pogrešnim izborima: Nije me osvojio nijedan muškarac

Otkako se razvela od košarkaša Vladimira Radmanovića lepa voditeljka Marija Kilibarda nije javno prošetala nijednog partnera, a sudeći po njenim izjavama, to se neće uskoro ni desiti.

Marija Kilibarda važi za osobu koju javnost obožava, a njena lepota nikada nije bila upitna. Izgleda da to nije dovoljno pošto voditeljka tvrdi da njeno srce još niko nije osvojio.

- Vidite da me ne osvajaju muškarci. Zavisi sve od faza u kojima te neko ugleda. Ako si neraspoložen i loše volje, ko će da ti priđe? Trenutno se osećam kao da sam na Tibetu. U zen fazi. Sve može, sve je okej, pa kome prija ta vibracija, priđe i proba - rekla je voditeljka i na konstataciju da je njeno srce tvrdo, kao iz topa je dodala:

- Nije me osvojio nijedan muškarac. Nije moje srce tvrdo, nemojte od mene da pravite Margaret Tačer, nisam Čelična Ledi - kroz smeh je poručila Marija.

Marija objašnjava da je tokom života dosta praštala ljudima, ali danas to retko čini:

- Više ne, ranije sam to radila kada sam bila mlađa, sada sam zrelija i naučila sam na greškama. Dođu godine kada shvatite da preko nekih stvari nije uvek lako preći i opet ostati u normalnoj komunikaciji sa ljudima.

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 13. Јун 2018. у 4:37 PDT

Televizijska publika je uvek sa nestrpljenjem čekala projekte koje radi Marija, te smo je pitali kakvi su njeni poslovni planovi i da li će obradovati javnost nekim novim formatom.

- Verujte mi da i ja čekam odgovor na to pitanje kada ću ponovo stati pred gledaoce. Toliko sam se uželela posla, ali verujem da ćemo se uskoro družiti na televiziji. Ima posla sa strane, ali nedostaje ono moje primarno da sam u studiju ili na terenu, i da radim novinarsko-voditeljski posao. Nadam se da će se od septembra to promeniti - kaže lepa voditeljka.

Marija je glavna junakinja u spotu koji najavljuje knjigu Vesne Dedić "Ne gledaj preko ramena", pa smo je pitali koga gleda preko ramena.

- U privatnom životu preko ramena sam gledala svakoga ko je bivši - prijatelj ili partner, a nisam bila sigurna da li je za to samo njihova krivica. U tim momentima kada preispituješ sebe hoćeš da vidiš gde si ti pogrešio, moraš da se osvrneš malo da ne bi ispalo da si ti kriv, a ja sam okej i samo idem pravo. To "ne gledaj preko ramena" je samo imperativ ne u prošlost, a da se bar osvrnemo preko ramena je poželjno, bar tako mislim.

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 14. Јун 2018. у 9:32 PDT