Celebrity News

Znamo da skromno živi, OVOLIKO zarađuje a evo i na čega TROŠI svoje BOGATSTVO

Znamo da skromno živi, OVOLIKO zarađuje a evo i na čega TROŠI svoje BOGATSTVO

Mesi ne pokušava da fascinira bogatstvom, a upravo zato su mnogi obožavaoci i više nego znatiželjni oko njegovog privatnog života...

Lionel Mesi je verovatno najveći fudbaler na svetu, a s tim dolazi i veliko bogatstvo. Uprkos zarađenim milionima, on je jedan od najpovučenijih fudbalera. Osim toga što vozi automobil vredan 200.000 dolara i živi u lepoj kući, malo toga je poznato, piše Business Insider. Samo je u 2018. godini Lionel Mesi zaradio 111 miliona dolara.

Godine 2017. je potpisao novi ugovor koji mu osigurava barem 80 miliona dolara godišnje.

Dodatnih 27 miliona dolara zaradi preko sponzorstava. S Adidasom je potpisao doživotni ugovor. Ima ugovore i s kompanijama Gatorade, Mastercard i Pepsi, između ostalog.

Klubu u kojem igra, Barseloni, Mesi je tako vredan da će svaki drugi klub koji ga želi u svojim redovima morati da plati 835 miliona dolara.

Živi u vili koja se nalazi u Kasteljdefelsu, u brdima iznad španskog grada Barselone.

Još uvijek je vlasnik kuće u Argentini u kojoj se rodio i odrastao, a iako tamo više niko ne živi Mesi plaća za njeno održavanje.

Mesi je veoma blizak s majkom.

https://www.instagram.com/p/BA5fd_TPM3O/?utm_source=ig_embed

A dobar je prijatelj i s kolegom iz kluba Luisom Suarezom. Ponekada se vozi privatnim avionom, kao kada je išao na gala događaj Ballon d'Or u Cirihu.

Godine 2017. oženio se dugogodišnjom devojkom Antonelom Rokuzo. Njih dvoje su zajedno odrastali u Argentini, a i porodice su im jako povezane. Imaju trojicu sinova, a stariji dečaci često ulete na teren da čestitaju ocu na pobedi.

Ponekad na dodelama nagrada zablista svojim jedinstvenim stilom i osećajem za modu. Bio je i na privatnoj audijenciji kod pape Franje koji je veliki obožavalac fudbala.

Dozvolio je da se napravi model njegove noge koji je prodat za 5 miliona dolara, a novac je išao za obnavljanje krajeva u Japanu koji su stradali od cunamija.

Tu i tamo uživa u glamuroznom godišnjem odmoru. Srećan je kad ima priliku da upozna poznate muzičare i druge poznate sportiste.

U medijima je završio i zbog kazne koja mu je dosuđena jer nije plaćao porez, nego je "muljao" i pokušao da prevari sistem. Ali za razliku od većine sportista, on na društvenim mrežama ne "prodaje" brend Mesi i Instagram mu je relativno amaterski.

Prepun je najčešće amaterskih fotografija Mesija s njegovom ekipom, porodicom ili velikim psom. Potpuno drugačiji život od onog kojeg vodi njegov rival Kristijano Ronaldo.