Celebrity News

Poznati tast Džastinu dao blagoslov, evo šta na sve kaže BIVŠA Selena Gomez

Poznati tast Džastinu dao blagoslov, evo šta na sve kaže BIVŠA Selena Gomez

Džastin i Hejli su ponovo su obnovili svoju ljubav pre mesec dana, a sada je već svima dobro poznato da je verio mladu manekenku. Pevač je zaprosio Hejli u restoranu na Bahamima, ali i to pod jednim uslovom - da svim gostima da sklone mobilne telefone.

https://www.instagram.com/p/BlENN3ZAVHD/?utm_source=ig_embed

Kako piše američki portal TMZ, Džastin Biber tražio je ruku i blagoslov od Hejlinog oca, Stivena Boldvina, koji je bio oduševljen Biberom i njegovim potezom i dao dopuštenje. Poznatom glumcu dopada se mladi pevač, jer kako kaže on i Hejli imaju iste sisteme vrednosti kao i one hrišćanske. Džastin je vrlo ponosan što mu je poznati tast uputio takve reči, te ga je to još motivisalo da uživa u ljubavi sa Hejli.

https://www.instagram.com/p/BlD3sxJA43R/?utm_source=ig_embed

Ovaj preslatki par zaljubio se opet nakon što je Biber po ko zna koji put prekinuo s pevačicom i glumicom Selenom Gomez (25) i kakao saznajemo, od tada su nerazdvojni.

https://www.instagram.com/p/BlC2dB7gdRR/?utm_source=ig_embed

Hejli je svojevremeno ispričala kako se ona i Džastin znaju odavno.

– Poznajem Džastina od svoje 13. godine i uvek smo dobri prijatelji. Ostali smo dobri sve ove godine – rekla je manekenka.

Nakon emotivne potvrde svi su čekali samo reakciju Selene Gomez, koja je jasno dala do znanja da je Džastin za nju prošlost. Svi su mislili da će tugovati i drugačije se oglasiti na društvenim mrežama, međutim, ona uživa na jahti sa svojom asistentkinjom Terezom Mari Mingus.

https://www.instagram.com/p/Bk-3xisASYf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/?utm_source=ig_embed