Celebrity News

Poznata glumica u ZAGRLJAJIMA dva muškarca u NOVOM spotu Dušana Šarenca

Poznata glumica u ZAGRLJAJIMA dva muškarca u NOVOM spotu Dušana Šarenca

Mladi pevač Dušan Šarenac, koga je regionalna publika upoznala kao učesnika druge sezone muzičkog šou programa X Faktor Adria, objavio je novu pesmu i spot u kome je glavna uloga poverena poznatoj glumici Vanji Nenadić.

https://www.instagram.com/p/BfoZKCfhIwE/?hl=en&taken-by=dusan_sarenac

Po završetku X Faktora, Dušan se posvetio brojnim muzičkim projektima, od kojih se posebno izdvaja učešće u hit mjuziklu "Ljubav i moda". Iza sebe ima već jedan samostalni singl "Na ivici sveta", a ovog jula objavio je i novu pesmu "To ne liči na tebe".

I na ovom singlu Dušan nastavlja saradnju sa producentom Mirkom Lukovićem, a ne krije da se u potpunosti pronašao u ovoj numeri.

https://www.instagram.com/p/BhtN6hplsxh/?hl=en&taken-by=vanjnj

- Pesmu smo radili zaista dugo i prošli kroz nekoliko finalnih verzija, da bismo danas imali ovo kao krajnji rezultat. Imam sreću da sarađujem sa sjajnim ljudima koji razumeju moje ideje. Kada sam prvi put čuo demo snimak koji mi je kompozitor i muzički producent Mirko Luković pustio, pronašao sam se u pesmi i shvatio da sam sada spreman da publici ponudim nešto drugačije. Muški pop pevači u Srbiji su postali kopije nekih davnih kopija, poprilično se olenjili i igraju na sigurnu kartu. Ja rizikujem. I na dalje ću se truditi da publici ponudim novi pop zvuk, po ugledu na svetske zvezde pop muzike - istiće Dušan.