Celebrity News

Zbog braka sa 14 godina mlađim muškarcem otkrila ženama TAJNU kako izgleda savršena supruga

Zbog braka sa 14 godina mlađim muškarcem otkrila ženama TAJNU kako izgleda savršena supruga

Pop pevačica Goca Tržan tri godine je u skladnom braku sa bubnjarom Rašom Novakovićem.

On je četrnaest godina mlađi od nje, ali pevačica kaže da ne razmišlja da se podvrgne estetskim operacijama da bi izgledala mlađe. Kaže, o tome ne razmišlja, jer ni njen suprug to od nje ne traži.

- Svako od nas ima trenutaka u životu kada je nezadovoljan svojim izgledom. Najviše o tome razmišljamo u mladosti, tada nam ništa što nam je dato ne odgovara i svašta bismo da promenimo. Kada smo mladi i neostvareni na nekom važnom životnom polju, onda nam smeta i to kako izgledamo. I ja sam samopouzdanje stekla tek kasnije. Shvatila sam da iz ovog tela ne mogu da pobegnem i vodim se izrekom „to mi je, što mi je“. Naučila sam ne samo da volim, već i da poštujem svoje pakovanje kakvo god da je. Istina - nije savršeno, ali važno je da usvajam samo komplimente na račun svog izgleda i fokusiram se na ono što mi se sviđa, na ono što kod sebe obožavam - kaže pevačica i dodaje da joj je najvažnije to što je svom suprugu Raši savršena baš takva kakva jeste.

- Bitno mi je šta misle isključivo oni koje volim, a svakako mi je najvažnije šta misli moj suprug. Stalo mi je do toga kako on na mene gleda i najlepši osećaj je kada vas partner voli i gleda kao savršenu i pored svih mana. Nisu mi potrebni hijaluroni i silikoni da bih sebi bila lepa, niti da bih Raši bila lepa. Volim da budem doterana, negovana i sređena, ali dovoljno je da odem na tretman lica hijaluronom, a ne da idem na operacije. Uživam da uradim manikir, pedikir, da odem kod frizera i na masažu, a to je sasvim dovoljno da budem privlačna kako sebi, tako drugima. Žene moraju da poštuju sebe. Ako očekuju da ljubav prema sopstvenom ja počinje sa sedam operacija i promenom ličnog opisa, u velikoj su zabludi - kaže Goca.