Celebrity News

Maja Berović snimila spotove na Kubi, ali priznala da nema VELIKE SNOVE!

Maja Berović snimila spotove na Kubi, ali priznala da nema VELIKE SNOVE!

Pevačica je jasno stavila do znanja dokle ide njena popularnost.

https://www.instagram.com/p/Bi2Z7XknvOU/?hl=en&taken-by=mayaberovicofficial

Atraktivna pevačica Maja Berović posle samo nekoliko dana od objavljivanja svog novog albuma ,,Seven" broji milionske preglede na Jutjubu, a skromno je priznala da je to najmanje što je mogla da učini za svoju publiku zbog koje nesebično ulaže u svoju karijeru.

Pevačica se tim povodom uputila i do Kube, pa je na Karipskom moru snimila nekoliko kadrova za svoje nove spotove za pesme ''Sahara'' i ''Sama''.

Majin kolega Saša Kovačević poznat je, između ostalog, po tome što je svoje pesme ''Kažeš ne'' i ''Temperatura'' snimio i na španskom jeziku, a spot za pesmu ''Zamalo tvoj'' ekranizova je na Kubu, baš kao i Maja. Tim povodom pitali smo je da li i ona planira da uvede neku novinu na našem estradnom nebu i snimi pesmu sa nekim Latinoamerikancem.

https://www.instagram.com/p/BipbqjPnw-p/?hl=en&taken-by=mayaberovicofficial

Snimili smo dva spota na Kubi, nismo imali mnogo vremena da se odmaramo. Znam da je Saša uradio to, ali ja nikad nisam imala snove da budem svetska zvezda i da snimam sa poznatim zvezdama pre svega, držim se tog našeg balkana i srećna sam sa tim što imam - bila je iskrena Maja.