Celebrity News

Razotkrivena teorija o dvojnici Melanije Tramp

Razotkrivena teorija o dvojnici Melanije Tramp

Supruga američkog predsednika predmet je ogromnog interesa javnosti, naročito nakon nekoliko viralnih fotografija

Postoji jedna teorija zavere da Melanija Tramp koristi dvojnicu za neke situacije, a fotografije nakon sletanja Donalda Trampa u Brisel pre neki dan samo su pojačale teorije, piše Express.hr.

Dok je prva dama izlazila iz aviona, neki su primetii da baš i ne liči na sebe. Kako pojašnjava Biznis Insajder teorija kaže da Melanija koristi dvojnicu da je menja s vremena na vreme. Sve je to deo šireg narativa o Melaniji koja se ponaša tajnovito, ponekad uopšte ne liči na sebe kad je uslikaju iz nekog neobičnog ugla.

Fotografije izlaska iz aviona samo su dolivale ulje na vatru teorija zavere. Melanija vrlo verovatno ne koristi dvojnicu, kao što je nisu koristile ni ranije prve dame. Osim toga, mnogo više liči na sebe na fotografijama sa sastanka NATO-a.

Cela priča počela je pre godinu dana. Dok su ona i Donald silazili sa predsedničkog aviona Air Force One, nakon uragana Harvi, pojavila se priča da Melanija ne liči na sebe i odmah je krenula priča da ima dvojnicu.

Nosila je velike naočare za sunce i kačet koji je prilično pokrio njeno lice. U septembru je Tramp razgovarao sa ljudima nakon uragana Irma, na Floridi.

- Želim svima da zahvalim u svoje ime, u ime našeg potpredsednika... Melanija je zaista htela da bide tu sa nama - rekao je Tramp.

Međutim, Melanija je stajala pored njega kada je to rekao, i opet je nosila velike naočare za sunce i kačet zbog kog se njeno lice nije dobro videlo. Zbog Trampovog komentara krenule su spekulacije, bez dokaza, da Melanija zaista nije ni bila pored njega i da se radi o dvojnici.

Prilikom obraćanja novinarima na travnjaku Bele kuće prošlog oktobra, Tramp je posebno naglasio da je njegova supruga pored njega, kao da novinari ne bi primetili da je Melanija pored njega da on to nije rekao.

- Moja supruga Melanija, koja se nalazi tu s nama, smatra da je ova tema jako važna - rekao je Tramp.

I taj komentar, zajedno s fotografijama tog događaja na kojima je Melanija fotografisana iz čudnih uglova, je izazvao nagađanja da je sa njim opet Melanijina dvojnica.

I na kraju, da zaključimo ovaj skup čudnih događaja, u prilog teorijama ne pomaže ni činjenica da prvu damu čuva agentkinja koja jako liči na nju. Agentkinja koja je čuva od februara 2017. slične je visine i iste boje kose, te takođe često nosi naočare za sunce, baš kao Melanija.

Njihova sličnost takođe je deo teorija, opet bez dokaza, da je agentkinja često i u ulozi Melanijine dvojnice.