Celebrity News

Aleksandra ODBILA Filipovo prezime, evo kako je on reagovao!

Aleksandra ODBILA Filipovo prezime, evo kako je on reagovao!

Folk pevačica Aleksandra Prijović je, prilikom udaje za svog sadašnjeg supruga Filipa Živojinovića, rešila da se odrekne svog i uzme njegovo prezime. Međutim, u javnosti se i dalje predstavljala kao Aleksandra Prijović, zbog čega Filipu nije bilo pravo.

On je insistirao da ona ubuduće svoje nastupe najavljuje kao Aleksandra Živojinović, protiv čega se ona pobunila jer je smatrala da će se to loše odraziti na njenu karijeru, zbog čega su ušli u konflikt. Filip je vremenom, ipak, popustio, a Aleksandra je ovaj put isterala po svome.

- Ruku na srce, Filip je imao veliku želju da Aleksandra karijeru nastavi kao gospođa Živojinović, ali na kraju je popustio i shvatio da ona ima pravo kada kaže da bi joj to na neki način poremetilo nastupe u inostranstvu. I sam je posle nekog vremena sagledao stvari iz drugog ugla i uvideo da nijedna pevačica sa naše estrade nije menjala ime pod kojim je karijeru počela. Zato su na kraju sve rešili i ostavili to iza sebe - rekao je izvor blizak bračnom paru i dodao da su supružnici sklopili dogovor da se niko nikome u posao ne meša.

- Aleksandra finansijski i te kako doprinosi njihovom zajedničkom budžetu i pre Filipa je zarađivala mnogo i vrlo lepo znala sa parama i karijerom. Često je nazivaju devojkom koja se dobro udala, a niko se ne seća koliko je nastupala na početku karijere i da je i tada u rukama imala veliki novac. Zato joj ne treba zamerati što ne dozvoljava da joj se iko petlja u karijeru. Razgovarali su o svemu i rešili da svako donosi svoje odluke kada je reč o poslu, što je svakako najbolje za oboje - zaključio je izvor.