Celebrity News

Njena pesma je već zabeležila MILIONSKE preglede: Anastasija otkriva da li se PLAŠI estrade i konkurencije

Njena pesma je već zabeležila MILIONSKE preglede: Anastasija otkriva da li se PLAŠI estrade i konkurencije

Anastasija Ražnatović smatra da na muzičkom nebu ima dovoljno mesta za sve pevače i da njena pojava neće uplašiti ostale pevačice.

Ćerka folk dive Svetlane-Cece Ražnatović, mlada nada pop muzike Anastasija juče je publici predstavila svoj prvi singl “Savršen par” za koji je snimila i spot. Video već ima milionske preglede na sajtu Jutjub, a ona za “Blic” otkriva da je spremna na sve što nosi estrada i da se ne plaši konkurencije.

- Ne plašim se konkurencije jer sam na početku muzičke karijere. Opredelila sam se za prevac od kojeg neću odstupati jer želim da idem smerom koji je ispravan. Doduše u svakom poslu postoji konukrencija, ali je na vama koliko ćete ozbiljno da je shvatite - kaže Anastasija, koja je uz majku okružena ljudima koji su već godinama deo estrade zbog čega smo je pitali da li su joj dali neke savete i pripremili na sve što se događa u surovom estradnom svetu.

- Svi znamo da pod muzičkim nebom ima mesta za sve. Ne mislim da ću biti pošteđena u bilo kom smislu, ali ne bojim se. Nemam strah već ću biti spremna da sve podnesem stoički.

Anastasija ističe da ceni mišljenje svih muzičkih znalaca iz svoje okoline ali da poslednju reč daje ona.

- Pesme ću isključivo birati prema svom senzibilitetu. Uslišiću predloge svakog od saradnika i bliskih prijatelja, naravno i članova porodice, međutim krajnja odluka će biti moja. Ne želim da se mnogo njih meša u ono što želim u poslu, kao što se ni ja ne mešam u tuđe izbore - kaže Ražnatovićeva, koja je napisala tekst za svoj prvi singl “Savršen par” u kojima, kako kaže, ima biografskih elemenata.

- Htela sam da u prvoj pesmi bude deo mene i ono kroz šta sam prošla u jednom trenutku svog života. Mislim da je svako u životu bar jednom prošao kroz ovakvu ljubavnu priču, koja se po nekoga završila dobro, a po nekoga ne baš najsjajnije - kroz osmeh kaže pevačica i otkriva da na našim prostorima nema idole:

- Idoli su mi mnoge strane muzičke zvezde, a neke od njih sam imala prilike i da upoznam.

Iako Anastasija u ljubavi uživa već duže vreme, njenog dragog niko od paparaca nije uspeo da uslika, a i ona o njemu šturo priča.

- Moj ljubavni život i te kako je bio pod lupom javnosti svih godina i to je bilo pretrano. Mislim da to treba da ostane privatni deo mog života jer ne želim na taj način da se eksponiram. Ne krijem ga, već nismo pristalice da se javno pokazujemo.

Anastasija na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca i pre nego što je zakoračila u muzičke vode, devojke je uglavnom pitaju za savete vezane za oblačenje, a ona otkriva da stil nije vezan isključivo za brenidranu garderobu.

- Nisam rob modne industrije i ne moram po svaku cenu da imam neki komad odeće u ormaru koji košta mnogo. Jednostavno se osećam prijatno u majici od dve hiljade dinara, kao i u nekim komadima odeće koji se nose svakodnevno. Ne smatram da sa ovoliko godina na meni glavni akcenat treba da bude ono što sam obukla.