Celebrity News

Unuka Grejs Keli POKORILA modni svet: Zablisala u NAJLEPŠOJ trudničkoj haljini IKAD!

Unuka Grejs Keli POKORILA modni svet: Zablisala u NAJLEPŠOJ trudničkoj haljini IKAD!

Šarlot Kaziragi, deveta u redu za nasledstvo kneževine Monako, često je vrlo visoko na top listama najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova...

Mlada lepotica koja se ove godine verila za partnera, francuskog reditelja Dimitrija Rasama s kojim očekuje svoje prvo dete, trudnoća lepo pristaje.

Iako par nakon objave veridbe u martu nije još najavio datum venčanja, ne sumnjamo da će se raditi o događanju na kojem neće manjkati glamura.

https://www.instagram.com/p/BkylFvxAWJx/?hl=en&taken-by=charlottexcasiraghi

Šarlot Kaziragi, 31-godišnja ćerka princeze Karoline od Hanovera i unuka princeze Grejs Keli, ponovo je dokazala da je dobar ukus nasledila od slavne bake koja je s pravom nosila titulu modne ikone i mame koja je već godinama muza velikom Karlu Lagerfeldu.

Lepa brineta zablistala je na jednom prijemu u predivnoj mini haljini od tkanine protkane zlatnim nitima koju je whowhatwear.com proglasio najlepšom trudničkom haljinom ikad.

https://www.instagram.com/p/BkykwNvAV2z/?hl=en&taken-by=charlottexcasiraghi

Šarlot je ovaj upečatljiv stajling upotpunila sandalama s tankim kaišićima i nakitom, a odličan izgled zaokružila je modernom frizurom s diskretnim talasima.

Halter haljine su veliki ovogodišnji hit, a među prvima koje su ih ponele je svakako, nova ljubimica modnog sveta, Megan Markl.

Letnje haljine halter izreza vratile su se u velikom stilu na modnu scenu, a izgledaju fantastično u kombinaciji sa sandalama s blok petom ili espadrilama na punu petu.