Celebrity News

Ana Kokić otkrila zašto ne voli da eksponira svoj privatan život

Ana Kokić otkrila zašto ne voli da eksponira svoj privatan život

Popularna pevačica Ana Kokić iznenadila je javnost svojim pojavljivanjem sa novom pesmu koja nije ni nalik njenom dugogodišnjem stilu na koji je navikla sve svoje obožavaoce.

Njeni fanovi su pozitivno prihvatili njenu promenu, a budući da je za veoma kratko vreme ostvarila milionske preglede na Jutjubu, može se reći da je njena odluka da napravi iskorak u karijeri bila ispravna i prihvatljiva.

Iako neretko govori o svom privatnom životu, pevačica se trudi da medijski zaštiti svoje devojčice, jer ne želi da ih eksponira javnosti. Ona je gostovala u najgledanijoj emisiji o poznatim ličnostima na našim prostorima, ,,Premijera - Vikend special", a u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem otkrila je šta je to što nikada ne bi dozvolila da je njene mezimice pitaju.

- Ja se trudim, nekad je to stvarno nemoguće. Meni koja se bavim ovim poslom nekad ume da zasmeta, a mogu misliti kako je deci. Jednostavno, nije to baš za njihove male glavice. Ne bih volela da doživim da mi deca jednog dana kažu: Zašto si dozvolila da me slikaju kad ja to nisam želela? Mislim da im treba dati to pravo da biraju u životu. Da li žele da budu poznate, javne ličnosti, čime žele da se bave i tako to. Naravno, uz savetovanje, razgovore, šta je dobro, a šta nije.

Ana godinama uživa u braku sa svojim suprugom, vaterpolistom Nikolom Rađenom, koji je podržava u svemu što ona predlaže.

Nikola ne doživljava to baš tako strašno kao ja, ali slažemo se da ne treba preterivati ni u čemu, pa ni u tome.