Celebrity News

Ljuta na sestru: Indi se javno ODREKLA Edite u Jutarnjem programu

Ljuta na sestru: Indi se javno ODREKLA Edite u Jutarnjem programu

Rođene sestre Edita Aradinović i Indira Indy Aradinović još od prošle godine nisu u dobrim odnosima, ali je sve tek sada isplivalo u javnost!

Indy je nedavno izbacila novu pesmu "Gledaj me", koju je Edita pohvalila na svom Instagram storiju.

Iako su svi mislili da će Indi biti oduševljena ovim potezom, ona je pobesnela. Na svom Instagramu poručila je sestri da joj to nije trebalo i navela razloge za ovu šokantnu reakciju.

Indi je, između ostalog, otkrila da sa sestrom nije dobra još od prošle godine, jer ju "udarila slava u glavu" zbog učešća u emisiji "TLZP", ali i to da ju je blokirala na pomenutoj društvenoj mreži.

Nakon ove skandalozne objave Indira je danas u Jutarnjem programu Pink televizije ponovila da stoji iza svojih reči, čak i kada ju je bes prošao.

- Nije mi nikakav problem da je prokomentarišem, samo ću se nadovezati na to da sam ja neko ko je jako oštro iskren na jeziku i u svakom smislu sam iskrena i nekada surova, ali i život je surov. Tako da ni prema meni nije život bio lep i lagan, ja se odnosim prema njemu kao i on prema meni. Ono što sam objavila, tačno je, ali ne znam šta ste videli u novinama. Da, stojim iza toga! - bila je oštra Indi.