Celebrity News

Denis Rodman opet ide kod Kim Džon Una, a sad vodi i poznatog repera

Denis Rodman opet ide kod Kim Džon Una, a sad vodi i poznatog repera

Nekadašnja zvezda "Čikago Bulsa" Denis Rodman, namerava da uskoro ponovo poseti Severnu Koreju i lidera te zemlje Kim Džong Una i da sa sobom povede repera Kanje Vesta.

Malo ko je, poput Rodmana, dobio priliku da upozna lidera Sverne Koreje, i još se sprijatelji s njim kao što je ovaj košarkaš to uspeo. Pošto je Kim ljubitelj košarke, nije mnogo trebalo da njih dvojica postanu gotovo najbolji prijatelji.

A post shared by Dennis Rodman (@dennisrodman) on Jun 8, 2018 at 7:27am PDT

Poznati reper i suprug rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Kanje Vest (41) nedavno je izjavio da mu je nekadašnji igrač Čikago Bulsa najveća inspiracija, a Rodman je dodao da želi da mu se Kanje pridruži tokom naredne poete Svernoj Koreji.

- Mislim da me on (Kim) veoma poštuje zbog mojih uverenja - rekao je Rodman, za US Vikli.

- I Kanje radi mnogo dobrih stvari širom sveta i zbog toga ga poštujem. U septembru ću opet da posetim Severnu Koreju, a tom prilikom povešću i Kanjea. Ako bude želeo da posle šest, sedam dana provedenih tamo, napiše pesmu o tome, samo napred - rekao je Rodman.

A post shared by Dennis Rodman (@dennisrodman) on Mar 24, 2018 at 2:19pm PDT

Njih dvojica su nedavno viđeni u istom društvu tokom događaja "Životi crnih ljudi takođe su znajačni“ u Vašingtonu. Zajedničko im je i to da obojica podržavaju trenutnu američku administraciju.

Rodman je prošlog meseca otputovao u Singapur kako bi prisustvovao samitu i istorijskom susretu Kima i Donalda Trampa.

- Kada sam započeo ovu celu avanturu sa putom u Severnu Koreju nisam to uradio zarad popularnosti. Samo sam hteo da se lepo provedem sa svojom porodicom. To je to - naveo je Rodman.