Celebrity News

Udala se za šest godina MLAĐEG, a evo gde je danas Karolina Gočeva

Udala se za šest godina MLAĐEG, a evo gde je danas Karolina Gočeva

Makedonska pevačica plenila je i stasom i glasom. Svi su je obožavali, a nije se mogla zamisliti nijedna manifestacija bez nje. Sarađivala je sa mnogim srpskim muzičarima, a sa pokojnim pevačem Tošetom Proeskim bila je u odličnim i privatnim i poslovnim odnosima. Bila je veoma popularna na srpskoj sceni, a onda je samo nestala.

https://www.instagram.com/p/BlIMcdmgOSV/?utm_source=ig_embed

Nekada je važila za jednu od najpopularnijih, ali i najzgodnijih pevačica. Na ovim fotografijama, nastalim na Mikonosu vidi se da je i dalje zgodna...

Njene nove fotografije izazivaju polemiku jer niko ne može da veruje da ona izgleda ovako fantastično na pragu pete decenije.

https://www.instagram.com/p/BlI8mtpga5B/?utm_source=ig_embed

Devojčica iz komšiluka se u jednom momentu povukla sa javne scene... I danas je možemo retko videti na našim prostorima. U Makedoniji je i dalje veoma popularna.

Ali, sada svakako ima i neke druge prioritete s obzirom na to da više nije sama, tačnije da sada ima životnog saputnika.

https://www.instagram.com/p/BZZBY5kDhWN/?utm_source=ig_embed

Udala se prošle godine za nekoliko godina mlađeg umetnika, tačnije magistra likovne umetnosti Mihaila Korubina... Za venčanje su odabrali neobičan ambijent, jedan od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja koji je bio specijalno uređen.

https://www.instagram.com/p/BZZBLTBj5Vm/?utm_source=ig_embed

Karolina i Mihail pre braka su se zabavljali dve godine. Upoznali su se na proslavi kod zajedničkih prijatelja i od tada su nerazdvojni...

https://www.instagram.com/p/BYJTJRcDpFa/?utm_source=ig_embed

Pre Mihaila Karolina je bila sa Nikom, Grkom koji u Bitolju ima fabriku tekstila, a pre Nika se zabavljala sa biznismenom Jovanom Panovskim.

Nekoliko godina je bila u vezi i sa Aladinom Balićem, a pre njega sa Mihajlom Ražnatovićem. Pre svih njih bila je sa Grozdanom, koji je u Skoplju držao kafić