Celebrity News

ISPOVEST Milice Dabović o njenom svetu košarke i odnosu s OCEM

ISPOVEST Milice Dabović o njenom svetu košarke i odnosu s OCEM

Košarkašica Milica Dabović je oduvek bila u žiži javnosti. O njenim poslovnim uspesima, ali i emotivnim krahovima javnost je bila obaveštena i uvek se interesovala.

Sada, nakon što je postala majka, Milica se malo povukla iz javnosti, srećna je i uživa sa svojim sinom Stefanom.

Baš zato, njena ispovest na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju.

Milica je otkrila kako su izgledali njeni prvi dani u svetu košarke, kada je igrala u patikama iz kojih joj je ispadala noga.

Takođe je spomenula i svog oca, kom je veoma zahvalna što joj je izveo na pravi put.

Evo šta je poručila sportistkinja:

- Kada se vratim u detinjstvo uvek se setim svojih 3 broja većih patika koje mi nisu smetale baš takve kakve su. Volela sam ih i rasturala sam u njima, a bilo mi je samo 12 godina i osvajala sam svoju prvu zlatnu medalju u školi "Orijenski bataljon" u Bijeloj. Žao mi je što su uspeli da zatvore školsku salu "Milan Vukovicć" gde sam se kao mala samo igrala na gimnastičkim spravama i dolazila da gledam svoju najstariju sestru Jelicu. Ona je u toj sali bila vanzemaljac na svoj način. Dok je moj otac bio vanzemaljac u većini škola, sala i hala gde je mnogim trenerima bio trn u oku i nikada nisu voleli da igraju protiv dečijeg vrtića ili ti košarkaškog kluba Herceg-novi. Ne mogu da ne spomenem i svoju sestru Anu koja je i dan danas vanzemaljac na terenu, bar meni...

- Poenta priče je šta god da imaš na nogama, važno je da uvek imaš da jedeš, a mi nikada nismo bili gladni I HVALA RODITELJIMA NA TOME. Jer i dan danas mi odeća, obuća i ostalo ništa ne predstavljaju u odnosu na STEFANA I PORODICU. Ne igraju patike ni dres, ni šorts, ni lastika za kosu. IGRAŠ TI, TVOJE SRCE, TVOJE NOGE RUKE, GLAVA, DUŠA, ŽELJA, LJUBAV, VERA, NADA I SAMO TVOJI SNOVI!! Sati rada te učine drugačijom, smeste te na vrhu jer tamo pripadaš, a svi mi želimo da osvajamo planetu - napisala je emotivna košarkašica i dodala:

- Otac me nikada nije trenirao posebno, niti sam imala individualne treninge, isključivo sam na teren išla SAMA, jer sam volela i želela, imala sam CILJ. On je godinama govorio i dan danas ga čujem da tako priča, svi su isto trenirali ali ja sam se uvek izdvajala jer sam trenirala tri puta jače od svih i davala 200 posto sebe!!! To je uspeh, zapamtite! Voli vas mili - napisala je Milica na svom proflu na Fejsbuk profilu.