Celebrity News

Nije mogla da dođe sebi: Aleksandru Prijović napali PIJANI gosti hotela

Nije mogla da dođe sebi: Aleksandru Prijović napali PIJANI gosti hotela

Aleksandra Prijović samo dve noći spavala je u jednom hotelu u Budvi, pošto je preostalo vreme sa Filipom Živojinovićem boravila na porodičnoj jahti, ali je i to bilo dovoljno da doživi neviđeni stres!

Naime, kako prenose domaći mediji, Aleksandri su jutro posle nastupa u jednoj lokalnoj diskoteci u apartman upala dva pijana Rusa, čiji je apartman bio tik do njenog i Filipovog! Sve se dešavalo oko 10 časova ujutru kada su se momci vratili iz provoda, a po priči izvora bili su toliko pijani da su jedva stajali na nogama!

- Ono što znam jeste da je Aleksandra spavala kada su joj ušli u sobu, minut nakon što je Filip iz iste izašao kako bi poručio doručak. Počeli su da urlaju, Aleksandra je skočila i počela da vrišti. Odmah je uhvatila telefon i zvala recepciju jer nije znala gde je Filip. Obezbeđenje je za minuta stiglo do njenog apartmana, ali su pijane ljude jedva izbacili napolje - priča izvor.

- Jedva su izašli iz sobe! Aleksandra je bila toliko uznemirena da ni Filip, kada je dotrčao, nije mogao da je smiri. Ta vika i nepoznati ljudi u sobi su je probudili, bila je istraumirana, nije znala šta se dešava!Pritom, ništa ih nije razumela jer su stranci. U jednom trenutku su hteli da zovu policiju, ali je ipak sve prošlo bez toga. Međutim, momci su odmah izbačeni iz hotela - objašnjava izvor Telegrafa.

Aleksandra je iz sobe izašla tek kada su muškarci napustili hotel i uputila se ka jahti kojom su otplovili u jedno mestašce na primorju, gde je te noći imala nastup.