Celebrity News

Tamara Dragičević priznala zašto je zahvalna Bjeli, ali oko ovoga je ostala zagonetna

Tamara Dragičević priznala zašto je zahvalna Bjeli, ali oko ovoga je ostala zagonetna

Mlada glumica Tamara Dragičević nedavno je završila snimanje serije “Vojna akademija” gde je godinama glumila Nadicu Arsić i zbog nje oduševila veliki broj gledalaca, a ovih dana počinje da radi novi projekat “Žigosani u reketu” Dragana Bjelogrlića.

- Preko leta ću snimati tu seriju. Ponovo radim sa tom ekipom i drago mi je zbog toga. Radujem se radu na ovom projektu. Bjela je zaista veliki profesionalac. On radi projekte koji su uspešni. Mnogo je posvećen oko stvari koje uzme da radi. Mnogo truda ulaže u svaki svoj projekat. Bavi se projektima koje režira i producira, ali i one u kojima igra. To je stvarno za svaku pohvalu - kaže za “Blic” Tamara Dragičević.

I baš pre osam godina Dragan Bejlogrlić je tada mladoj glumici na početku karijeru ponudio ulogu Eli u filmu “Montevideo, bog te video” i otvorio joj vrata filmske industrije. Na tome mu je kako kaže zahvalna, pa je bila polaskana kada ju je i sada Bjelogrlić pozvao da se prključi ekipi. Raduje se što će zajedno sa svojom prijateljicom Jelisavetom Orašanin glumiti u ovoj seriji.

- Bjela uvek okupi mladu ekipu i da im priliku da se pokažu kao što je bilo sa nama kada je snimao film “Montevideo”. To je predivno - istakla je Tamara.

Ona nije želela da otkriva detelje “Žigosanih u reketu”, ali je zagolicala maštu svim ljubiteljima domaćih serija.

- Drago mi je što sam deo ekipe. Priča prati ovo vreme gde se okupila ekipa košarkaša koji su nekada bili uspešni i sada se ponovo vraćaju na teren. Uz to ima nekih okolnih zanimljivih priča koje prate glavnu. Za sada ne smem da pričam mnogo o tome. Videćete biće mnogo zanimljivo - rekla je Tamara.

Ova šarmantna glumica kaže da je nedavno odgledala nastavak filma “Mama mia” sa Meril Stip na koju se ugleda.

- Meril Strip je odlična glumica i mislim da je posebna zato što je pretalentovana. U svakoj ulozi je drugačija, a uz to jedna obična žena, majka, koja stoji na zemlji i deluje kao da je znamo privatno. Mislim da je to najlepše - rekla je Tamara.