Celebrity News

Sara Džesika Parker uživa sa porodicom u Italiji! Iako SKRIVA DECU, sada se malo opustila (foto)

Sara Džesika Parker uživa sa porodicom u Italiji! Iako SKRIVA DECU, sada se malo opustila (foto)

Američka glumica i dizajnerka Sara Džesika Parker na porodičnom je odmoru u Italiji gde se prošetala sa svojim devetogodišnjim blizancima Tabitom i Marion, sinom Džejmsom (15) i suprugom Metjuom Broderikom s kojim je 20 godina u braku.

Sara Džesika Parker (53) želi da zaštiti svoju decu od znatiželjnika pa se retko pojavljuje sa njima u javnosti, ali na odmoru niko ne mari za pravila, pa je tako zvezda serije "Seks i grad" uživala u šetnji s decom italijanskim gradićem Portofinom kad su poznatu porodicu presreli radoznali fotografi.

https://www.instagram.com/p/BliFIGagd7Y/?taken-by=sjp_daily

To slavnom paru nije ni malo pokvarilo raspoloženje, nego su kolektivno samo nabacili osmeh. Devojčice su u grad išle u haljinama s cvetnim dezenom i šeširićima, dok je njihova slavna majka zablistala u ležernoj kombinaciji - svilenoj suknji i majici boje lavande. Devojčice su neodoljive, i u potpunosti su mamina slika i prilika. Da njihov 15-godišnji Džejms uživa na odmoru govori njegova košulja poznata kao "havajka".

https://www.instagram.com/p/BleIgJpgwn5/?taken-by=sjp_daily

Cela porodica izgledala je vrlo opušteno i srećno nakon večere.

https://www.instagram.com/p/Blau08zACg1/?taken-by=sjp_daily

Brojni bogataši iz Evrope i sveta birali su Portofino kako bi pobegli od buke i stresa, a njegovim gradskim ulicama hodali su tako i Elizabet Tejlor i Klark Gejbl.