Celebrity News

Imitacija, pa osveta: Evo šta je Milica Todorović, konačno, poručila Aleksandri Prijović

Autor: | 04/07/2017

Imitacija, pa osveta: Evo šta je Milica Todorović, konačno, poručila Aleksandri Prijović

O rivalstvu mladih srpskih pevačica sa domaće javne scene, mnogo se pisalo, ipak Milica Todorović i Milica Pavlović nakon dosta vremena, sinoć su se srele na jednom prestoničkom događaju i na iznenađenje mnogih pozdravile, pa čak i zagrlile.

Iako nisu bile za istim stolom, njih dve su došle u isto vreme i naočigled brojnih novinara se pozdravile.

A nakon toga novinari su upitali Milicu u kakvim je zaista odnosima sa drugom koleginicom, Aleksandrom Prijović koju je nedavno imitirala u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" nakon čega je nastao jedan zanimljivi klip o kom su mnogi pričali.

OVDE pogledajte o kakvom klipu je reč

- Ja obožavam tog momka Nemanju koji je to napravio, meni je to bilo mnogo smešno. Ne znam da li se Aleksandra naljutila zbog tog klipa, nisam je pitala jer nismo u kontaktu. A Filip mi nije postavio stepenik - kroz smeh je odgovorila Todorovićeva za pink.rs i tom prilikom prokomentarisala njen najnoviji duet sa Eminom Jahović koji je u pripremi:

- Super će biti Eminina i moja pesma, naziv ne mogu da vam otkrijem, ali obe ćemo igrati. Sad snimamo spot - izjavila je Milica i otkrila da je snimila ponovo duet sa MS Jankom, a naziv ove pesme je otkrila.

- Pesma se zove "Šta čekaš?" i pošto su me često pitali zašto ne sninimo još jednu pesmu posle pesme "Moje zlato", evo to smo i uradili. A pitanje: "Šta čekaš?" mi često postavljaju, uglavnom se odnosi na udaju, ali to mi još nije u planu - iskrena je pevačica koja se sinoć nije pojavila sa dečkom Milošem Paunovićem, već sa drugariom, jer kako je rekla, njen dragi je imao poslovne obaveze.

Autor: Story.rs
Izvor: pink.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA Images,

Komentari (0)

Loading