Celebrity News

Pevačica iskreno: Ne tripujem se da sam "Goca Tržan zvezda"

Pevačica iskreno: Ne tripujem se da sam "Goca Tržan zvezda"

Goca Tržan ostaje pri stavu da neće više da komentariše poteze svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, s kojim nije u dobrim odnosima otkako su se razveli.

Pevačica se dosta nervirala kada je otac njene ćerke Lene pre pola godine ušao u rijaliti "Parovi" i počeo negativno da govori o njoj, ali, kako nam je rekla, više je to ne pogađa. U narednom periodu je očekuje promocija pesme "Folija" i želi da se tome maksimalno posveti.

- Spot smo radili na tri lokacije. U Baču, rodnom mestu mog supruga Raše, gde ima mnogo prirodnih lepota koje nisu nikad slikane, božanstvene su. Pesma je drugačija, ne liči ni na šta što sam do sada radila. Vrlo jednostavna, a s druge strane jako moćna i moderna. Pesma se zove 'Folija' zato što govori o nama koji se krijemo od stvarnosti i pogleda onih za koje ne želimo da nas vide.

Šta ti kriješ?

- Pa mislim da se svi mi pakujemo u neke šarene papiriće da bismo sebe predstavili boljim i lepšim. Pravi primer za to je Instagram, gde ljudi fantastično žive, jedu, nose najskuplju garderobu. A u stvarnosti nije baš tako.

Kažeš da je nova pesma moderna, to znači da si koristila autotjun?

- Ne, nisam, naravno.

Onda nije moderna pesma.

- E pa ne moram da budem baš toliko moderna. Ja ipak umem da pevam i mislim da nema potrebe da koristim autotjun! Neću da pratim taj trend, meni to ne zvuči lepo, pogotovo na mom glasu.

Jesi li čula neku pesmu novijeg datuma, bilo kojeg izvođača?

- Ne, ne slušam domaću muziku.

Објава коју дели Goca Trzan (@gocatrzan) дана 19. Мај 2018. у 4:38 PDT

Da li je tačno da Raša radi u jednoj privatnoj firmi?

- Dao je otkaz. Radio je taj posao, ali više je potreban meni, pa ga je zato napustio. Ne prati me na nastupima, ali videćemo, možda ga i vratim u bend (smeh).

Kažu da se ti najbolje snalaziš u šou-biznisu. Gde si naučila tu školu?

- Razdvajam posao od privatnog života. To što se o meni piše i priča u medijima, to nisam ja. Ja se zapravo već 25 godina ludo zabavljam radeći ovaj posao, ne tripujem se da sam 'Goca Tržan zvezda'. Većina mojih kolega je u tom fazonu, ali šta im ja mogu. Kad padnu, onda će shvatiti svoje greške. Medijima uvek dajem prostor da spekulišu o mom životu, što je mnogo bolje nego da pišu istinu. Istina je mnogo dosadna.