Celebrity News

Demi Lovato je stabilno, a nedavno je tvrdila: Kokain je iza mene, BILA SAM NA DNU

Demi Lovato je stabilno, a nedavno je tvrdila: Kokain je iza mene, BILA SAM NA DNU

Mlada pevačica Demi Lovato juče je završila u bolnici, a vest da se predozirala i da joj se bore za život zabrinula je mnoge koji je vole. Kako javljaju svetski mediji, ona se nalazi u bolnici u Los Anđelesu i sada je stabilno i oporavlja se.

https://www.instagram.com/p/Bll0V5oFNbT/?utm_source=ig_embed

Ova zvezda se godinama borila sa porocima, ali je tvrdila da već duže vreme ne konzumira drogu i alkohol.

Snimljen je i dokumentarni film ‘Demi Lovato: Simply Complicated’ koji donosi priču o nekadašnjoj Diznijevoj zvezdi koja je do pre nekoliko godina bila vrlo tajnovita o svom privatnom životu, a onda je odlučila da progovori o svom teškom detinjstvu kada je doživela i nervni slom. Pre osam godina je morala da prekine turneju kako bi potražila pomoć na rehabilitaciji, zbog samopovređivanja, alkoholizma, emotivnih i psihičkih problema, problema sa drogom, anksioznošću, a tada su joj konstatovali i bipolarni poremećaj.

Pravo ime mlade zvezde je Demetra Devone Lovato, a popularna Demi nedavno je tvrdila kako je najteže razdoblje iza nje i da je trezna već pet i po godina, a u dokumentarcu se priseća nekih manje glamuroznih trenutaka iz tog doba.

– Jedna faza je trajala dva meseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada – rekla je Demi i otkrila da je ‘kap koja je prelila čašu’ bio incident iz 2010. godine kada je na privatnom letu iz Perua udarila jednog od svojih plesača, pa dodala:

- Bila sam na dnu.

- Možda i glavni razlog što sam želela da se napokon otreznim je da bih provodila vreme sa svojom malom sestrom Madison, jer mama i tata mi nisu dozvoljavali da budem kraj nje dok sam radila te stvari - priznala je ona.

Kap koja je prelila čašu bio je momenat kada je shvatila da je i porodica i prijatelji napuštaju

– Odjednom su mi poslali poruku da ne planiraju da me ostave, nego su me već napustili. Onda sam shvatila da sam baš dotakla dno i da je vreme da se otreznim zbog sebe - rekla je Demi svojevremeno.

Progovorila je i o trenutku kada je mislila da je sve gotovo, odnosno da je doživela predoziranje.

– Jedne večeri uzela sam previše kokaina i sve začinila s nekoliko Xanaxa. Počela sam da se gušim, a srce mi je lupalo kao ludo. Sećam se da sam pomislila:
‘O Bože, nije valjda da sam se predozirala.

Demi se prisetila i kada je poslednji put bila pijana. Povraćala je celim putem do aerodroma, a onda mamurna nastupila na popularnom televizijskom šou ‘Američki idol’.

– Ti dani su sada iza mene – tvrdila je mlada pevačica.