Celebrity News

Sara Džesika Parker poručila Zverki: Još uvek IZGLEDAŠ SJAJNO!

Sara Džesika Parker poručila Zverki: Još uvek IZGLEDAŠ SJAJNO!

Iako se poslednjih godina malo zapustio, što se tiče izgleda, 63-godišnji glumac Kris Not odlučio je da se vrati u top formu.

Na svom Instagramu objavio je fotografiju iz teretane, koju je odmah prokomentarisala njegova ljubav iz serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker

https://www.instagram.com/p/BlL67sFlT18/?utm_source=ig_embed

U jednoj od najpopularnijih televizijskih serija svih vremena, "Seks i grad", 53-godišnja Sara Džesika Parker i deset godina stariji Kris Not glumili su ljubavni par. Milioni gledaoca širom sveta s nestrpljenjem su iščekivali nove nastavke kako bi videli u kojoj su fazi Zverka i Keri, nadajući se da će, na kraju, ipak "stati na ludi kamen".

https://www.instagram.com/p/BdqIWhqlLS_/?taken-by=sexandthecitymrbig

I jesu. U istoimenom filmu, par je napokon i ozakonio svoju vezu, a upravo zahvaljujući svojoj ulozi, Kris Not je postao predmet želja žena širom sveta.

https://www.instagram.com/p/BkXl78LhCNl/?taken-by=sexandthecitymrbig

Ali, u jednom trenutku glumac se u privatnom životu u potpunosti zapustio, pa je izgledao gotovo neprepoznatljivo. Očigledno mu je to dosadilo, jer je na svom Instagram profilu pokazao da je "ponovo u formi".

Naime, Kris Not se fotografisao u teretani, dok diže tegove, a ispod nje se oglasila i njegova bivša kolegica, glumica Sara Džesika Parker i napisala:

- Još uvek izgledaš dobro - na što joj je Zverka odgovorio emotikonom koji namiguje i šalje poljupce.