Celebrity News

Nataša Ninković OTKRILA zašto se ZAKONSKI VENČALA tek pre nekoliko godina

Nataša Ninković OTKRILA zašto se ZAKONSKI VENČALA tek pre nekoliko godina

Jedna od najvoljenijih glumica današnjice, Nataša Ninković, kao i mnogi pripadnici njene branše, nerado govori o privatnom životu, ali je, u poslednjem intervjuu, otkrila nešto o svom braku što je zaintrigiralo mnoge.

Naime, 46-godišnja glumica, koja sa svojim partnerom Nenadom Šarencom, ima dvojicu sinova, Luku i Matiju, koji su nedavno proslavili 17. rođendan, nije iste godine stupila u crkveni i građanski brak.

Na večnu ljubav i vernost zavetovali su se jedno drugom pred Bogom 1997. godine, dok su to pred zakonom učinili punih 14 godina kasnije, tačnije 2011. godine.

- Venčanje u crkvi je bilo moj uslov. Međutim, iako nisam imala odnos prema građanskom braku i bila njegov protivnik, obavili smo to iz nekih praktičnih razloga - počela je svoju priču za Glossy Nataša.

https://www.instagram.com/p/BZrl15Zjnbm/?hl=en&taken-by=natasaninkovic

- Pa i zbog dece, jer su Luka i Matija kao mali mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković - ispričala je ona uz osmeh, a potom iznela svoje mišljenje o braku uopšte.

- Verujem u brak i u zajednicu, pa ne razumem mlade ljude koji govore drugačije. Nekada sam mislila da papir ništa ne znači, a sada bih rekla da i on ima neku težinu. Bila sam svedok tome da su se ljudi pred razvodom zbog zamršene papirologije predomišljali i odustajali od njega. Za brak i zajednicu se treba boriti. Prirodno je i normalno da tako živimo i zbog dece. Nisam vaspitana da je liberalna veza u redu, niti na taj način gajim svoju decu - zaključila je Ninkovićeva.