Celebrity News

Svetlana Ceca Ražnatović OTKRILA planove svoje mezimice

Svetlana Ceca Ražnatović OTKRILA planove svoje mezimice

Najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, nedavno je održala koncert u Crnoj Gori u jednom poznatom klubu koji je bio mali da primi sve zainteresovane koji su želeli da uživaju u njenoj muzici.

Po završetku koncerta, Ceca je stala pred kameru emisije "Premijera" i podelila svoje utiske, a nije mogla da se zaobiđe i priča o njenoj ćerki Anastasiji, koja je pobrala sve simpatije publike svojom prvom pesmom "Savršeni par" koja obara rekorde na Jutjubu. Ceca je iskreno govorila o tome koliko je zapravo Anastasiji teško jer je njena ćerka, ali smatra da se nešto promenilo.

- Nije prezime Ražnatović, više je Ceca Ražnatović zato što će je porediti sa majkom. Ali mislim da više neće, jer je ovim istupanjem u javnost pokazala da ima svoj identitet, izražaj vokalni i vizuelni, ima potpuno drugačiji pravac, a prirodno je da će u nekim segmentima podsećati na mene jer sam joj majka. Morate imati lični identitet, jer svaka i savršena kopija je slabija od originala - iskrena je Ceca.

Pevačica je otkrila i kakve planove Anastasija ima za svoju karijeru:

- Ona sad traži neku potpuno drugačiju pesmu, pošto je ova letnja, vrcava, vesela pesma. Traži pesmu uz koje će moći da pokaže sve svoje vokalne kvalitete - otkrila je Ceca.