Celebrity News

Prijanka Čopra i Nik Džonas: VERIDBA nakon dva meseca veze

Prijanka Čopra i Nik Džonas: VERIDBA nakon dva meseca veze

Čini se kako je lepa indijska glumica, i bivša Mis sveta, Prijanka Čopra itekako sigurna da je njen 11 godina mlađi dečko, muzičar Nik Džonas onaj pravi, budući da je, nakon samo dva meseca veze, pristala da se uda za njega.

Објава коју дели Elle Magazine (@elleusa) дана 26. Јул 2018. у 11:48 PDT

Glumica je titulu Mis sveta osvojila 2000. godine, osim toga veoma je bliska prijateljica sa Megan Markl, a čini se kako će i ona uskoro stati pred oltar sa svojim dečkom.

Kako su otkrili izvori bliski paru za magazin People, Nik je Prijanku Čopru zaprosio u Londonu pre nedelju dana, na njen 36. rođendan, a savršen prsten pronašao je u popularnom Tifaniju, čija se prodavnica u Njujorku na kratko zatvorila, kako bi slavni muzičar mogao da bira na miru.

- Oboje su jako srećni. Njegovi prijatelji i porodica nisu ga nikada videli ovakvog, zato se i oni raduju zbog njega. On je definitivno ozbiljan u ovoj odluci - otkrio je izvor, a sve je dodatno potvrdio i režiser indijskog filma 'Bharat', Ali Abas Zafar, u kom glumi i Prijanka, najavivši kako glumica napušta projekat i to poprilično "providno" moglo bi se reći.