Celebrity News

Krisi Tajgen se uz ćerku igrala sa insektom - ispostavilo se da je SMRTONOSAN

Krisi Tajgen se uz ćerku igrala sa insektom - ispostavilo se da je SMRTONOSAN

Pratioci na Instagramu upozorili su Krisi Tajgen da to što drži na ruci nikako nije druželjubiv insekt i da se radi o osi koja može da nanese ogromnu bol.

Bivši model Krisi Tajgen nedavno je na svom Tviteru postavila snimak na kojem se ona i njena ćerka Luna igraju sa neobičnim insektom, piše Metro. U jednom trenutku Tajgen govori svojoj ćerki da mu pošalje poljubac....

Ubrzo će se ispostaviti da to nikako nije „dobroćudan" insekt kako ga je u videu nazvala manekenka. Naime, radi se o posebnoj vrsti ose koja može zadati ogromnu bol, kako su je odmah upozorili tviteraši.

- Kunem se da ću povratiti ako mi kažete da je ovo smrtonosni insekt - napisala je Tajgen na Tviteru, šokirana što je držala jedno od najopasnijih stvorenja u blizini svoje ćerke.

Korisnici ove društvene mreže su joj objasnili da je reč o osi koja lovi tarantule, a njen ubod može da izazove paralizu ruke.

Srećom, kako kaže, osa je samo odšetala kada ju je spustila na zemlju.

- Možda je to bio moj reinkarnisani rođak ili padi buldog. Na kraju, sve je u redu i zemlja nastavlja da se okreće - rekla je Tajgen u svom tvitu.