Celebrity News

Mima Karadžić godinama KRIJE DA JE BIO OŽENJEN, a ovo su svi TAJNI detalji

Mima Karadžić godinama KRIJE DA JE BIO OŽENJEN, a ovo su svi TAJNI detalji

Glumac Mima Karadžić u javnosti je poznat kao "večiti neženja", a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne beži od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije desio.

Međutim, u javnosti su se ipak pojavile informacije o braku koji je Mima sklopio davne 1992. godine, a sve detalje o tome ko je bila njegova supruga, kao i kako je izgledalo njihovo neobično venčanje, pročitajte u nastavku.

Sada već davne 1992. godine, Mima Karadžić u Crnoj Gori upoznao je izvesnu Sunčicu, koja je u Herceg Novom bila na letovanju.

Nakon nekoliko meseci zabavljanja, glumac je odlučio da ozvaniči vezu sa tadašnjom devojkom, i to u Beogradu,piše "Blic".

Prema informacijama koje su dospele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave - Aranđelovdana.

@foto.nostalgija је поделио/ла објаву дана 27. Јун 2017. у 4:59 PDT

Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena.

Naime, Mima je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Nakon venčanja kod matičara, glumac je organizovao slavlje u Paviljonu “Cvijeta Zuzorić”, a reportaža s ovog događaja je čak bila objavljena u nedeljniku “TV novosti”.

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga ništa nije znalo.

Proslavljeni glumac, međutim, o ovom braku nikada nije govorio za javnost.

- Nisam nikakav večiti neženja jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam po nekoliko godina živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan. Moglo je da me zakači da se oženim pre 20 godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio - govorio je on u intervjuima, ne pominjući da je bio oženjen.

Објава коју дели 52 (@magazin52.rs) дана 2. Мар 2018. у 5:48 PST