Celebrity News

Glumica iz serije “Istine i laži” ostala bez svesti, hitno primljena U BOLNICU

Glumica iz serije “Istine i laži” ostala bez svesti, hitno primljena U BOLNICU

Anja Mit vodi računa o svom izgledu i redovno trenira, nije mogla ni na moru da miruje.

Glumica Anja Mit provela je dve nedelje na Crnogorskom primorju, ali joj je sunce došlo glave, pa je osetila tegobe i onesvestila se, te završila u bolnici gde je primala infuziju i nekoliko dana nije izlazila iz apartmana

Njena prijateljica koja je letovala sa njom prvo je mislila da se Anja šali s obzirom na to da je poznata kao duhovita osoba, te nije previše obraćala pažnju na nju. Međutim, posle Anjinog insistiranja da joj nije dobro, prijateljica i ona su se spakovale i otišle u Hitnu pomoć gde je konstatovano da je reč o sunčanici i da mora da odmah primi infuziju.

Објава коју дели Anja Mit (@anjamittt) дана 22. Јун 2018. у 8:39 PDT

- Kada sam ugledala Anju da ulazi u Hitnu posmilila sam da je reč o snimanju serije, ali ipak to nije bilo. Strpljivo je čekala da je prime u ambulantu. Videla sam da je bila bleda i malaksala. S njom je bila jedna drugarica, koja je sve vreme hladila - kaže devojka koja se zadesila na licu mesta.

Posle saveta lekara, Anja se zaputila u svoj apartman iz kojeg nije izlazila do kraja letovanja. Svaki dan je išla da prima infuzije kako bi povratila energiju, ali i slušala savete doktora kako bi mogla da se vrati u Beograd i ovih dana nastavi sa snimanjem serije “Istine i laži”.

Ali, kako je poznata po vedrom duhu i puna energije, Anja je nastavila da ide na treninge, pa mnogi kažu da nikada bolje nije izgledala i da ima duge izvajane noge.

Објава коју дели Anja Mit (@anjamittt) дана 4. Мај 2018. у 6:31 PDT

Anja je potvrdila da je doživela peh na letovanju.

- Tačno je. Dobro sam i sve se dobro završilo. Evo me u Beogradu, čitam scenario za nove epizode serije i radujem se skorašnjem snimanju. Ponovo ćemo biti mala porodica - kaže Anja Mit misleći na popularnu seriju “Istine i laži“.