Celebrity News

Advokat Nataše Bekvalac ZABRINUT za njenu BEZBEDNOST

Advokat Nataše Bekvalac ZABRINUT za njenu BEZBEDNOST

Za popularnu pevačicu Natašu Bekvalac ova godina je veoma teška. Osim što tvrdi da ju je suprug Luka Lazukić pretukao, sada su se pojavili navodi da su posle svega usledile pretnje i njegovog prijatelja ispred Centra za socijalni rad kada je Bekvalčeva dovela ćerku Katju svome ocu.

Natašin pravni zastupnik, Nemanja Aleksić, ističe da je pevačicina bezbednost ozbiljno ugrožena i smatra da je IT stručnjak sociopata i zato strahuje da bi mogao da krene stopama Filipa Kapisode, koji je pre osam godina ubio Kseniju Pajčin.

- Sve ovo što se dešava između Nataše i Luke podseća na ono što se dogodilo Kseniji Pajčin. Nije prošlo mnogo vremena od kada ju je Kapisoda ubio. To je isti profil ličnosti i zato mislim da bi trebalo da se uradi neuropsihijatrijsko veštačenje Lazukića. On je opsesivno zavisan od pažnje, medija, silno želi da bude "selebriti". Pravi sociopata! - kaže advokat.

On takođe naglašava da Bekvalčevu niko ne štiti od Luke i njegovih prijatelja kada sredom dovodi ćerku Katju u Centar za socijalni rad.

- Niko joj ne garantuje bezbednost, a po zakonu mora da dovodi dete jer u suprotnom čini krivično delo. Taj Ž. I. je napravio potez rukom kao da drži pištolj, uperio prst prema Nataši i rekao: "Je*aćemo te." Šta je sledeće? On je učestvovao u razbojništvu u Republici Srpskoj, a kad su ga uhvatili, onda je odrukao sve prijatelje da bi odležao samo šest meseci. To je Luki najbolji drug. E, pa onda možete da zamisilte kakav je tek Lazukić. S kim si takav si - smatra Aleksić.