Celebrity News

NAJVEĆA TAJNA koju KRIJU Kejt Midlton i princ Vilijam!

NAJVEĆA TAJNA koju KRIJU Kejt Midlton i princ Vilijam!

Odavno je dobro poznato da najveći uticaj u Velikoj Britaniji ima kraljevska porodica i ta činjenica se ne može osporiti, a otkako su Kejt Midlton i princ Vilijam dobili i treće dete, sina Luisa, sve u vezi sa njima itekako je zanimljivo. I dok su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, kada je reč o njima kao paru, poprilično otvoreni, na sam spomen njihove dece postanu izuzetno zaštitnički nastrojeni...

https://www.instagram.com/p/BlRHhdennQ7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Iako objavljuju fotografije svoje dece i vode ih na zvanične događaje i putovanja, Kejt Midlton i princ Vilijam žele da njihova deca prvenstveno budu deca, u potpunosti neopterećena porodicom iz koje potiču i nesvesna budućnosti koja ih čeka.

Tako je tek sada otkriveno da petogodišnji princ Džordž, treći u redu za nasleđivanje trona, još uvek nije svestan toga da će upravo on jednog dana, nakon dede Čarlsa i oca, postati kralj, a sve zbog lošeg iskustva koje je imao princ Vilijam.

Naime, Vilijam se često kroz detinjstvo opirao činjenici da će upravo on jednog dana postati kralj, uprkos tome što mu je to dodeljeno rođenjem.

- Vilijam i Kejt trude se da što više odlože taj trenutak u kojem će on shvatiti koja mu je uloga namenjena, omogućujući mu normalno detinjstvo pre svega - rekla je Ketrin Mejer, autorka knjige "Charles: The Heart of a King" ("Čarls: Srce kralja").