Celebrity News

Pamela Anderson: Botoks mi je UNIŠTIO život

Pamela Anderson: Botoks mi je UNIŠTIO život

I dok se brojne svetske zvezde podvrgavaju plastičnim operacijama, oslanjajući se i na kozmetičke preparate protiv starenja, velika glumica Pamela Anderson daje sve od sebe kako bi ostarila na prirodan način.

Naime, loše iskustvo koje je imala sa botoksom, nateralo je glumicu da bude odlučna i ne koristi nikakve hiruške intervencije i ne pokušava da se podmladi.

- Ja sam poslednja osoba koja bi ikada probala botoks, ali, eto, probala sam. Osećala sam se kao da mi oči tonu u glavu, toliko da mi se činilo da ne ličim više na samu sebe. Sad mi ne pada na pamet da radim bilo šta slično - rekla je Pamela u intervjuu za magazin People.

“Smatram da morate malo da držite do sebe, ali neki ljudi zaista preteruju u tome. Ja nisam opsednuta botoksom i operacijama”, izjavila je glumica.

Pamela je u intervjuu takođe izjavila da njena živa ličnost koja gori u njoj je bolji odraz njenih godina nego sam spoljašnji izgled.

- Tako je kako je. Pored toga, osećam se kao da se neprestano podmlađujem i to me gura napred. Znate kako kažu, lepota dolazi iznutra. Sve je u prihvatanju stvari kakve god da jesu i onog osećaja spokoja kad znate da cenite ono što imate. I pola posla je odrađeno.

Kada se Pamela prvi put pojavila, sećamo se koliku je publiku privukla, kako svojim izgledom i zavodljivom figurom, kao i dugom plavom kosom. Njeni fanovi su ostali zatečeni kada ju je skratila i počela da nosi kratku kosu.

- Baš sam se osećala lepo kad sam se ošišala. Pomislila sam ‘Ovo više nisam ja’, a sa njom su nestali i svi moji problemi, barem tako kažu da se dešava. Sviđa mi se da nosim kratku, više nego dugu kosu, objasnila je nekadašnja zavodnica.