Celebrity News

Dragana Džajić ZALJUBLJENA do ušiju u brata Ane Ivanović

Dragana Džajić ZALJUBLJENA do ušiju u brata Ane Ivanović

Dragana Džajić atraktivna naslednica fudbalske legende Dragana Džajića i Miloš Ivanović, rođeni brat slavne teniserke Ane Ivanović, već nekoliko meseci uživaju u ljubavi, a sada su prvi put uslikani, i to na plaži u Miločeru kako pred svima razmenjuju nežnosti.

- Dragana je odlučila da Miloša pozove kod sebe na Crnogorsko primorje gde ima kuću. Miloš je isprva imao ideju da uzmu apartman u jednom luksuznom hotelu, ali je Dragana insistirala da to ne bi trebalo da rade s obzirom na to da ona već ima porodičnu kuću tamo - objašnjava izvor za "Blic".

- Dragana je Miloša upoznala i sa porodicom, a otac je i te kako oduševljen zetom - dodaje izvor.

Kako je Dragana Džajina mezimica, Dragan Džajić je srećan kada je ona zadovoljna. Uvek mu je to bilo bitno.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 31, 2017 at 4:42am PST

- Kada vidi kako su srećni, Džaji ne silazi osmeh sa lica. Kao i svakom roditelju, i njemu je bitno da njegova ćerka ima nekog ko je voli i poštuje - ističe izvor.

Njihova veza očigledno postaje sve ozbiljnija s obzirom na to da je ovo prvi put da su uhvaćeni kako u javnosti razmenjuju nežnosti.

A ako je suditi po paparaco fotografijama atraktivna Dragana Džajić i Miloš Ivanović su i te kako zaljubljeni. Tokom boravka na plaži sve vreme su provodili zajedno i nisu se odvajali jedno od drugog ni u jednom trenutku.

Dok se Dragana sunčala, Miloš joj je mazao leđa, ljubio ju je u vrat i grudi, a nisu se odvajali ni u vodi.

Čim bi lepa Dragana otišla da se kupa, za njom bi išao i Miloš.

U vodi su se prskali i šalili i evidentno je da im je oboma stalo do ove veze.

I prijatelji ovog mladog para kažu da odlično funkcionišu i da ljubav cveta.

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic) on Nov 28, 2017 at 4:01am PST

- Njih dvoje su toliko zaljubljeni i do se nisu nijednom posvađali. Miloš se ponaša prema njoj kao pravi džentlmen - kaže za “Blic” izvor blizak paru.

Dragana Džajić je ranije u medijima izjavila da ju je veoma teško zavesti, ali prema svemu sudeći mladom Ivanoviću je to lako pošlo za rukom.

- Nikad nisam površno gledala na stvari, niti me je mogao privući neko zbog lepih očiju ili mišićavog tela. Moj otac obožava moju majku, kao i ona njega. On je veliki džentlmen i veoma miran čovek. Volela bih da i ja imam takav odnos sa emotivnim partnerom. Smatram da je najbitnije da pored sebe imate nekog ko će vas razumeti. To je zaista možda i najbitnija stvar u jednom odnosu, da vas poštuje, razume i prihvati onakvu kakva jeste. Mene je teško zavesti, skoro nemoguće. Ali, ako se to desi i kad se zaljubim, zaista sam, koliko god mogu, posvećena svom partneru. I samo u njega gledam jer je za mene poseban - rekla je svojevremeno Dragana Džajić.