Celebrity News

Poslednji APLAUZ: Održana komemoracija Oliveru Dragojeviću, kolege kroz suze zapevale "Vjeruj u ljubav"

Poslednji APLAUZ: Održana komemoracija Oliveru Dragojeviću, kolege kroz suze zapevale "Vjeruj u ljubav"

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu danas je održana komemoracija Oliveru Dragojeviću, kojoj je prisustvovao veliki broj članova porodice, prijatelja, kao i državnih zvaničnika. U prepunoj sali odzvanjao je aplauz, ali i pesma.

- Zima je. Bura duva. Oliver i sinovi ukočeni, nose kesu s ribom koju su ulovili. To je slika koju sam želeo da podelim s vama. Njegova familija, more, kuća. Gde je tu muzika? Slika je puna muzika. To je Oliver. Najslavniji, najveći priko mora ide smrznut. Meni je ova vest bila k'o da me neko ošamario. On je svoj brod zvao barkom. Uvek skroman. Za nas uvek prvi, a sebi uvek zadnji. Želim reći svom kapetanu da je sve kako treba - rekao je Džiboni jedva zadržavajući suze.

A post shared by Maja Prgomet (@prgometmaja) on Jul 29, 2018 at 3:55am PDT

- Kao da ti je otišao deo porodice. Previše imam uspomena s njim. Kao da je neko dobro otišlo s ovoga sveta. Ne znam čoveka koji ga nije voleo. Stajao je iza svih nas. Kad stane pored nas, odmah ti da dignitet i svi počnu verovati u tebe. Najjednostavniji lik, ne znam ko ga nije voleo. Znala sam sebi da kažem da ako se ikad uobrazim, da slobodno mogu sebi lupiti šamar, jednostavno pogledaj Olivera - govorila je Nina Badrić.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Jul 29, 2018 at 3:19am PDT

Oliverova supruga Vesna bila je potpuno skrhana bolom, a tešili su je sinovi.

Na kraju komemoracije svi u sali su ustali, a aplauz nije prestajao nekoliko minuta. Svi su zapevali pesmu "Vjeruj u ljubav", a među prvima koji su započeli s pevanjem bila je Zorica Kondža.

Večeras u 19:50 katamaran Jadrolinije sa Oliverovim telom isploviće ka Korčuli, gde će sutra u Veloj Luci u 18 sati biti sahranjen pevač.