Celebrity News

Dženifer Aniston o PRIVATNOM ŽIVOTU: Da razjasnim - nije mi SLOMLJENO SRCE!

Dženifer Aniston o PRIVATNOM ŽIVOTU: Da razjasnim - nije mi SLOMLJENO SRCE!

Dženifer Aniston (49) iza sebe ima propali brak sa Bredom Pitom koji ju je ostavio zbog Anđeline Džoli, ali i sa Džastinom Teroum, s kojim se rastavila ove godine, zbog čega mnogi smatraju da nema sreće u ljubavi, a novinari ne prestaju da je pitaju kada planira decu.

Zgodna i talentovana plavuša je prvi put nakon dužeg vremena u intervjuu za InStyle progovorila o privatnim stvarima o kojima do sada nije.

- Nije normalno. Stalno čujem zablude poput: 'Džen ne može da zadrži muškarca' i 'Džen odbija da ima bebu jer je sebična i posvećena karijeri'. Ili da sam tužna i da mi je srce slomljeno. Prvo da razjasnim, uz sve dužno poštovanja - nije mi slomljeno srce - rekla je u startu zvezda, a onda se dotakla i teme dece i konstantnih pitanja zašto još uvek nije postala majka, naglasivši da možda zbog zdravstvenih problema ne može da rodi...

- Drugo, to su nesmotrene pretpostavke. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata, niko ne uzima u obzir koliko osetljiva ta pitanja mogu da budu za mene i mog partnera. Ne znaju kroz šta prolazim zdravstveno ili emotivno. Postoji pritisak na žene da postanu majke, a ako to ne učine onda su proglašene oštećenom robom. Možda moja svrha na ovom svetu nije reprodukcija. Možda postoje druge stvari na koje bi trebalo da se usmerim?

Izgleda da je Dženifer bila raspoložena za ozbiljne teme, a sledeće što je prokomentarisala je seksizam i način na koji se žene, uključujući i nju, posmatraju u očima javnosti nakon raskida sa partnerom.

- Definitivno sam dobila svoj deo seksizma u medijima. Kada se par raziđe u Holivudu, žena je ta koja je na rubu srama. Žena je ta koja je ostavljena tužna i sama. Ona je ta koja nije uspela. Zaje**te to. Kada ste poslednji put čitali neku vest o razvodu muškarca bez dece koji je 'usedelica'? - upitala je ona.

Glumica je takođe istakla da je u profesionalnom svetu gori tretman dobijala od koleginica nego od muškaraca iz filmske industrije.

Mi svakako podržavamo sve što je Dženifer Aniston rekla, a vi?