Celebrity News

Pismo Nine Badrić Oliveru Dragojeviću RASPLAKALO REGION

Pismo Nine Badrić Oliveru Dragojeviću RASPLAKALO REGION

Smrt legendarnog pevača Olivera Dragojevića, koji je preminuo 29. jula potresla je ceo region.

Pored mnogih njegovih kolega koji su se oglasili i oprostili od muzičara našla se i pevačica Nina Badrić koja je teško podnela njegov gubitak.

Ona je napisala emotivno pismo koje će vas rasplakati.

Njih dvoje su bili jako dobri prijatelji, a pevačica ga je smatrala članom svoje porodice. Ona se od Olivera oprostila na komemoraciji u Splitu, a objavila je i nekoliko fotografija na Instagramu kao uspomenu na legendarnog pevača.

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана 31. Јул 2018. у 9:52 PDT

Evo šta je napisala:

- Nikada u svome životu do sada nisam videla smrt koja je bila život.

Koliko inspiracije i u ovome i u onome životu...I kad odlaziš, odlaziš u stilu. Svima nama putokaz za sve. Kako biti pošten, dosledan, dostojanstven. Kako trajati, kako ljubiti, kako sačuvati svetinju porodicu, svetinju muzike... kako ostati svoj i imati petlje za svoje note do kraja. Nismo falili mi koji sledimo tvoj put. Nismo... Svima prvi sebi zadnji. Kakvo poštenje i dostojanstvo... To se ne može kupit'...da se čitav grad i Svet okrene i pozdravi te sa najvećim aplauzom ikad u istoriji Sveta. To ne može izrežirati niti najveći redatelj. Ljubav ljudi prema tebi. I da se sva svetinja okrene za tobom i hoda, diše i ide gde god da ideš ti. I sa mora i sa kopna. I da... sve ovo more stvarno je samo za tebe bilo i ostalo... Nikada u svome život do sada nisam videla smrt koja je bila život. Nikada do tebe. Oliver!

1995. on najveći a ja tek na početku. Tada se kladio da ću biti ono što sam danas, kada ni sama nisam znala ko ću postati.