Celebrity News

Trudna Aleksandra Prijović donela IZNENAĐUJUĆU ODLUKU povodom NASTAVKA KARIJERE

Trudna Aleksandra Prijović donela IZNENAĐUJUĆU ODLUKU povodom NASTAVKA KARIJERE

Poznati par pre nešto više od mesec dana stao je pred matičara, a nedavno su saznali da će početkom sledeće godine postati roditelji.

Iako je u blagoslovenom stanju pevačica Aleksandra Prijović neće otkazati nastupe jer joj je ginekolog rekao da je sve u redu sa bebom i da ne mora da pravi pauzu za sada.

Tako da dok čestitke pristižu sa svih strana Prijovićeva i dalje kuje poslovne planove i ne planira da se povuče sa estrade. Kako prenosi "Blic" njena mama, Brena i Filipova mama joj ugađaju u svemu.

Aleksandra se odlično oseća, trudnoća protiče u najboljem redu.

- Aleksandra i Filip su priželjkivali da postanu roditelji, ali se nisu opterećivali u kojem trenutku njihovog braka bi to moglo da se dogodi. Kao što to obično biva, pevačica je ostala u drugom stanju kada su se supružnici najmanje nadali, a njihovoj sreći nije bilo kraja kada su saznali da će postati roditelji. Nakon odlaska kod doktora koji je potvrdio da je sve u redu, odlučili su zajedno da Prija i dalje nastupa, tačnije, sve dok bude bude osećala da joj to ne pada teško. Ova njihova odluka obradovala je i gazde klubova gde je Prijovićeva zakazala nastupe za naredni period - priča prijatelj bračnog para za magazin "Scena" i dodaje:

- Takođe, Aleksandra je rešila i da tokom trudnoće vredno radi i na pripemanju novih pesama kako bi obradovala publiku nakon porođaja jer će se tada posvetiti bebi. Njoj prija rad u studiju i kreativan napor koji ulaže pri stvaranju novih pesama zajedno sa svojim saradnicima, te smatra da nema razloga da od toga digne ruke zato što se u nalazi u blagoslovneom stanju. Odluku da Aleksandra i dalje nastupa i bavi se muzikom podržao je i njen ginekolog, uverivši je da trudnoća dobro protiče i da uz njegove savete i poneke korekcije određenih navika može regularno da nastavi da vodi život koji je vodila i pre nego što je saznala da je trudna - ispričao je sagovornik, koji je tražio da mu se ne otkriva identitet jer budući roditelji ne žele još uvek da pričaju o trudnoći.

Filipov tata Boba Živojinović, njegova supruga Lepa Brena i njegova bivša žena Zorica Nakić podržali su Aleksandru u nameri da još uvek ne ide na trudničku pauzu, a podrška nije izostala ni od njenih roditelja Borke Mihajlović i tate Nedeljka Prijovića. Svi oni veoma su srećni što je Aleksandra u drugom stanju i neizmerno se raduju prvom unučetu.

- Brena, Borka i Zorica stalno su na vezi sa Aleksandrom, daju joj savete u vezi sa trudnoćom, jer su kroz tu fazu života prošle, a Aleksandra ih rado usvaja. Svi joj govre da mora ishranu da promeni i da izbegava nastupe u lokalima u kojima gde nije dobra ventilacije zbog dima- dodao je izvor.