Celebrity News

Posle napada na bivšeg supruga, pevačica noćima ne spava! Plaši se da joj NE OTMU ćerku!

Posle napada na bivšeg supruga, pevačica noćima ne spava! Plaši se da joj NE OTMU ćerku!

Nakon skandala u kom se našao njen bivši suprug pevač Darko Lazić, pevačica Ana Sević strahuje za svoju bezbednost i bezbednost njihove ćerke Lorene. Prema navodima, pevačica je u strahu da joj neko ne otme naslednicu.

- Čim je čula da je Darko krvnički premlaćen, prepala se da bi neko mogao da naudi njihovoj četvorogodišnjoj ćerki. U panici je da će zbog Lazićevog duga napasti Lorenu ili je čak oteti. Ana nikako ne može da se smiri, noću ne spava i stalno razmišlja o tome. Posebno je muči to da bi ponovo mogli da nasrnu na Lazića pred ćerkom, pa da tako i nju povrede - kaže izvor.

Takođe, izvor koji je blizak prijatelj sa Anom Sević dodaje i da je ona posle incidenta koji se dogodio pevaču, odmah pozvala svog nekadašnjeg muža da proveri kako je.

- Rekla mu je da strahuje za Lorenu, a on ju je ubeđivao da će sve rešiti i da će na svaki način zaštititi devojčicu. I Darko je još potresen i uplašen za svoj život, tako da su se dogovorili da malena u narednom periodu ostane s majkom - priča izvor blizak pevačici.