Celebrity News

Nataša Miljković o VELIKOJ PROMENI: Jedino sam OVO ponela za uspomenu

Nataša Miljković  o VELIKOJ PROMENI: Jedino sam OVO ponela za uspomenu

Nakon nepunih petnaest godina na RTS-u, Nataša Miljković promenila je radno mesto i počela da vodi "Jutro sa Natašom", uprkos tome što je jednom prilikom donela odluku da se tim formatom više nikada neće baviti.

- Svakako da su izazov, a i potreba za promenom učinili svoje. Na RTS-u sam nepunih petnaest godina i mislim da je došlo vreme da se ide dalje - rekala je ona posle mesec dana na novom radnom mestu.

Evo ko je najemotivnije reagovao na njen odlazak.

- Da budem iskrena, moja Sanja Dragićević Babić. Ona me je baš raznežila, i podrškom i iskrenim žalom zato što odlazim. Inače, kao suvenir, sa RTS sam ponela šolju iz emisije Tako stoje stvari.

Kako kaže, Jovanin poziv ju je veoma obradovao.

- Jutarnji na Prvoj jeste najaktuelniji i najzanimljiviji program na našim televizijama. Uživala sam da ga gledam, a onda kada me je Jovana pozvala da uđem u njihov tim, shvatila sam da ću još dodatno uživati radeći ga. On je brz, aktuelan i relevantan i to mi je mnogo bitno - ističe ona.

Oni koji prate njenu karijeru znaju da se profesionalno razvijala na BK televiziji, RTS-u, ali i u nezavisnoj produkciji VIN. Tvrdi da su joj to bila mnogo važna iskustva u profesionalnoj karijeri.

Inače, od jeseni, kada se vrate Jovana i Srđan, ostaje da se vidi da li će se pridružiti njihovom timu ili će raditi autorsku emisiju.

- To ću vam otkriti tek kad dođe vreme da pričamo o jesenjoj šemi - bila je misteriozna ona.

Nataša je uvek isticala da joj je predstavljalo veliko zadovoljstvo kada je radila sa kumom i drugaricom Majom Nikolić, ali i sa njihovim prijateljem Slavkom Beleslinom.

- Ima vremena, ko zna možda se i to desi da radimo zajedno. Naravno da bih volela - bila je iskrena ona.

Ovog leta, kako kaže, ne razmišlja o odmoru i tako joj je lakše.