Celebrity News

Mnogi će joj zbog ovoga ZAMERITI: Šta je to IZNERVIRALO Danijelu Vranješ?

Mnogi će joj zbog ovoga ZAMERITI: Šta je to IZNERVIRALO Danijelu Vranješ?

Danijela Vranješ, koju šira javnost pamti po ulozi u filmu "Čarlston za Ognjenku", ali i učešću u rijalitiju "Veliki brat" i slikanju za "Plejboj", bez ustezanja navela je šta misli o onome u čemu se našla, a što ju je izbacilo iz takta.

Evo šta je glumica, rekla o tradiciji na ovim prostorima, te situaciji u Srbiji.

- Tačno je 23 sata, utorak. Neko je pozvao trubače i oni sviraju. Loše. Ima li ko sposobnost da zabrani ovom glupavom narodu da nas u sred naselja i noći vulgarno obaveštava o svojoj velikoj sreći? - zapitala se Danijela, a njene reči se, sasvim sigurno, neće dopasti mnogima, dok joj se nimalo ne sviđa ovaj naš običaj.

- Je**la vas sreća koju slavite uz pištolje i falš trubače! Jadne su žene i majke opevane u tim odvratnim pesmama u kojima licemerno patite što ih ostavljate, varate, dok se u zoru vraćate kući i slične mizogene budalaštine - dodala je glumica.

- Junaci moji grlati, pravi frajeri bi se postideli vašeg majmunsko-medveđeg slavlja! Fuj! - besnela je Danijela Vranješ na društvenim mrežama, pokrenuvši lavinu podeljenih komentara.

Glumica se, međutim, ovde nije zaustavila.

- Srbija je deveti krug pakla i dno dna! Ako mi se dete probudi, otkinuću glavu nekome! - zaključila je ona.

U komentarima je potom dodatno izražavala nezadovoljstvo zbog svega što joj se desilo, a nema sumnje da se previše iznervirala zbog veselja u blizini njenog doma.