Celebrity News

Obožavaju je: Karleuša postaje ZAŠTITNO LICE OVOG brenda?

Obožavaju je: Karleuša postaje ZAŠTITNO LICE OVOG brenda?

Jelena Karleuša već duže vreme je popularna i van granica naše zemlje, o čemu govore ne samo njeni nastupi, već i izveštavanja inostranih medija o njenoj karijeri, ali i saradnja sa stranim brendovima.

“Versace” od glave do pete: Današnje izdanje Jelene Karleuše ostavlja bez daha (foto)

Tako je pre izvesnog vremena postala zaštitno lice evropske Pete, organizacije za zaštitu životinja, a prema pisanju dnevnog lista "Kurir", JK već nekoliko meseci pregovara sa modnom kućom Versace, čije bi trebalo da bude zaštitno lice.

Pop diva u februaru je upoznala vlasnicu modne imperije, Donatelom Versaće, kada je bila gošća na njenoj reviji u Milanu. Jelena je dobila specijalan poziv za ovaj modni događaj, te se srela sa Donatelom, koja je bila oduševljena pevačicinom harizmom.

- Nije bilo teško ne uočiti JK. Donatela je tražila da sa njom razgovara posle revije, upoznale su se i ona ju je pitala da li bi želela da bude zaštitno lice njene kompanije za Evropu. Jeleni se dopala ideja, ali nisu pričale o detalji - kaže izvor i dodaje da bi krajem leta trebalo ponovo da se sretnu.

Isti izvor tvrdi da su pregovori u toku već mesecima, ali da nije poznata cifra koju će Karleuša dobiti za ovaj angažman.